Bovictus er gået konkurs

Bovictus i Løgstrup er gået konkurs, og dermed mister godt 50 personer deres job. Arkivfoto

Bovictus er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt 50 mister jobbet hos boligvare-grossisten i Løgstrup.

Løgstrup: Boligvare-grossisten Bovictus A/S i Løgstrup er gået konkurs.

Virksomheden, der har eksisteret siden 1992, har de seneste år beskæftiget godt 50 personer, som altså nu står uden job.

Hvad den konkrete årsag til konkursen er, har det ikke været muligt at få oplyst, da det ikke er lykkedes at komme i kontakt med hverken ejeren, Kim Krull Jørgensen, eller den udpegede kurator, advokat Christian Jul Madsen.

Kim Krull Jørgensen satte sig 1. oktober selv i direktørstolen efter den fratrådte Steen Engelbrecht Reinholdt, der blev hentet til Bovictus i starten af 2016. Hvad årsagen var til direktørskiftet, har det heller ikke været muligt at få oplyst.

Solgte succes-brand

Bovictus solgte i august sit succes-brand Zone Denmark til F&H of Scandinavia, og den daværende direktør, Steen Engelbrecht Reinholdt, sagde i den anledning:

- Frasalget styrker Bovictus A/S betydeligt finansielt og giver os mulighed for at fokusere mere på at videreudvikle de andre mærker: Villa Collection Denmark og KJ Collection.

Meget tyder dog på, at den finansielle styrkelse ved salget af Zone Denmark ikke var stor nok. I hvert fald er det nu slut med Bovictus A/S i Løgstrup.

Bovictus er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce