Bruunshåb går i offensiven med ny folder

Bruunshåbs nye forsamlingshus foran Møllehøjhallen pryder forsiden af den nye folder. Foto: Mogens Balslev

Bruunshåb går i offensiven med ny folder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger og institutioner i Bruunshåb går sammen om en ny flot folder, der beskriver områdets aktiviteter og tilbud. Den omdeles til alle husstande i den nye bydel Arnbjerg og i Bruunshåb.

Bruunshåb: Velkommen til Arnbjerg/Bruunshåb-området - en del af Viborg Naturpark.

Det er titlen på en ny flot folder i A4-format, som en halv snes foreninger og institutioner i Bruunshåb er gået sammen om. Folderen deles i papirudgaven ud til alle husstande i Bruunshåb og Arnbjerg i den kommende tid, og fremover vil den blive uddelt til alle tilflyttere i både Arnbjerg og i Bruunshåb. Folderen findes også i en webudgave på www.bruunshaab.dk.

På folderens 14 sider fortæller foreningerne og institutionerne om de tilbud, som borgerne kan gøre brug af, og Leo Jacobsen, der er formand for Bruunshåb/Tapdrup Idrætsforening og for bestyrelsen i Møllehøjhallen, siger, at man har fremstillet folderen for at sikre, at alle beboere på en overskuelig måde får kendskab til de muligheder og tilbud, som lokalområdets foreninger og institutioner står bag.

Rettet mod Arnbjerg

Den nye bydel Arnbjerg ligger som nabo til Bruunshåb, og begge lokaliteter ligger midt i Viborg Naturpark, som folderen også gør opmærksom på.

"I er omgivet af nogle af Viborgs skønneste grønne områder: Søer, ådale, spændende kulturhistorie og flotte landskaber. For nogle af jer er det ikke nyt. Det område, som Bruunshåb og Arnbjerg ligger midt i, blev tidligere kaldt "Den grønne kvadrant". I dag kalder vi det Viborg Naturpark" lyder beskrivelsen i folderen.

Leo Jacobsen lægger ikke skjul på, at folderen er meget rettet mod de nye beboere i Arnbjerg, som måske ikke er opmærksomme på, hvor mange aktiviteter og faciliteter, som Bruunshåb kan tilbyde. En del børn fra den nye bydel er dog begyndt at gå til aktiviteter i Møllehøjhallen i Bruunshåb, tilføjer han.

Bruunshåb går i offensiven med ny folder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce