Byens Bedste: Nu voterer juryen

Over 3000 mennesker har indstillet deres yndlingsbutikker til Byens Bedste 2019. Det er ny rekord. Arkivfoto.

Byens Bedste: Nu voterer juryen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens Bedste juryen er netop nu i gang med at gennemgå over 3000 indstillinger til Byens Bedste 2019. I næste uge afsløres de nominerede.

Viborg: Byens Bedste 2019 har slået rekord. Aldrig før har så mange været inde på Radio Viborgs hjemmeside og indstille deres yndlingsbutik.

- Vi har i år modtaget over 3000 forslag til, hvilke butikker, restaurationer og ekspedienter, der bør være med blandt de nominerede til de eftertragtede titler. Helt præcis havde vi fået 3101 indstillinger, da fristen udløb i søndags. Det er ny rekord, siger Peder Toft, der er programchef på Radio Viborg og projektleder på Byens Bedste.

Det er femte gang, at Byens Bedste i Viborg kåres. De første to gange kom der omkring 1600-1700 forslag, og de sidste to gange har Radio Viborg modtaget omkring 2400-2500 forslag.

- Det er helt vildt. Vi har haft en god følelse af, at både butikker og kunder virkelig var klar til Byens Bedste igen. Så vi håbede da på rekord, men havde aldrig turdet håbe på at runde 3000 forslag, siger Peder Toft.

Peder Toft er programchef på Radio Viborg og projektleder for Byens Bedste 2019.
Peder Toft er programchef på Radio Viborg og projektleder for Byens Bedste 2019.

Kulminerer 30. marts

I denne uge træder Byens Bedste juryen sammen.

Nu venter det store arbejde med at udpege de tre-fem nominerede i hver kategori på baggrund af alle forslagene. Og tirsdag den 26. februar starter afstemningen om, hvem der skal vinde.

Og det hele kulminerer jo så med Byens Bedste gallafest og awardshow lørdag den 30. marts i Vibocold Arena.

Juryen består af Tina Bach, advokat og formand for Viborg Handel, Ole Anders Petersen advokat og formand for Viborg Kultur og Idrætsfond, Helle Rahbek,indehaver, Viborg Netværk, Helle Sørensen, handelschef i Viborg Handel og Jan Sørensen, salgschef i Mediehuset Viborg Stifts Folkeblad. Og det er en fornøjelse at arbejde med konceptet.

- Vi er virkelig glade for, at folk tager så godt imod Byens Bedste. Ikke mindst, fordi det jo er et kæmpestort skulderklap til alle de butikker og medarbejdere, der gør det så godt i Viborg. Alle dem, der tager kampen op mod nethandel og parkeringsudfordringer, ved at yde fremragende service hver dag. Nu håber vi, at rigtig mange er klar til at hjælpe igen, når vi i næste uge sætter gang i den endelige afstemning, siger Peder Toft.

Til Byens Bedste i 2019 bliver der for første gang åbnet for, at publikum kan købe billet til det store awardshow. Der plejer at være store musiknavne på scenen, og der arbejdes netop nu på at få lukket aftaler med store kunstnere.

Byens Bedste: Nu voterer juryen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce