Byens Bedste slår rekord (igen)

Sidste år stemte små 7000 til Byens Bedste - i år nærmer tallet sig 10.000. Arkivfoto: Morten Pedersen

Byens Bedste slår rekord (igen)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere end 9600 har stemt på, hvem der skal kåres som byens bedste butik, café, frisør med mere. Det er næsten 30 procent flere end sidste år, hvor der også blev sat rekord.

Viborg: Rigtig mange handlende, kunder og restaurantbesøgende vil gerne give deres besyv med, når der skal peges på, hvem i Viborg der er bedst inden for en stribe forskellige kategorier.

Helt præcist 9658 har på Radio Viborgs hjemmeside stemt om, hvem der skal være Byens Bedste i de 16 kategorier, der skal kåres ved gallafesten lørdag aften i Tinghallen.

Den tidligere rekord lød på 6875, og dermed har 2783 flere været inde at stemme.

- Deltagerne i afstemningen deltager i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kroner. Men det er en præmie, vi også har haft tidligere. Derfor tolker jeg det som om, at det er en event, der i den grad har fat i de deltagende butikker og dermed også i byens borgere. Det er helt fantastisk, siger projektleder på Byens Bedste, Lars Christiansen.

I forhold til sidste år er der også kommet to nye kategorier i årets konkurrence. Byens Bedste Bilforhandler og Byens Bedste Dagligvarebutik er kommet med på listen - i øvrigt i skarp konkurrence med mange andre muligheder.

Hvem der bliver Byens Bedste, kan du følge på viborgfolkeblad.dk lørdag aften, hvor vi sender live fra den røde løber cirka klokken 17.30 til 18.30 og efterfølgende fra selve gallaen.

Derudover skriver folkebladet fra showet, så vi på viborgfolkeblad.dk kan fortælle, hvem der vinder.

Sådan findes de 16 vindere

Byens Bedste har 16 kategorier: Bilforhandler (ny), Dagligvarebutik (ny), Butik, Café, Frisørsalon, Gå-i-byen-sted, Kvindelige ekspedient, Mandlige ekspedient, Pengeinstitut, Restaurant, Shoppested til børn, Shoppested til ham, Shoppested til hende, Take away, Til hus og have, Wellness.

Vinderen findes således: Det samlede resultat fra afstemningen på radioviborg.dk tæller for en tredjedel af den endelig afgørelse. Derudover tæller stemmerne fra en nedsat jury også en tredjedel - mens den sidste tredjedel af afgørelsen kommer fra en afstemning blandt medlemmer af sammenslutningen Viborg Handel.

Skulle sammenlægningen af disse tre afstemninger resultere i "uafgjort" mellem to kandidater i en kategori, vinder den kandidat, der fik den bedste placering i den offentlige afstemning på radioviborg.dk.

Byens Bedste slår rekord (igen)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce