Byens bedste butikker kåres igen - se de nominerede her

Igen i år kåres byens bedste butikker, spisesteder, ekspedienter og så videre. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Her foto fra sidste års awardshow. Arkivfoto

Foto: Morten Pedersen

Byens bedste butikker kåres igen - se de nominerede her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radio Viborg har her til morgen sat gang i afstemningen om, hvilke butikker, der skal vinde de prestigefyldte priser.

Det er nu muligt at stemme på de butikker, restaurationer og ekspedienter, som man synes gør det allerbedst i det viborgensiske handelsliv.

Radio Viborg og det øvrige Mediehuset Viborg Stifts Folkeblad har for tredje år i træk sat gang i »Byens Bedste«, der går ud på at hylde de butikker og personer i byen, der hver dag yder en stor indsats for at levere god, personlig og brugbar service.
Fakta om Byens Bedste
<p>Det har tidligere været muligt at indsende forslag til, hvilke butikker, restaurationer og ekspedienter, man syntes fortjener titlen som Byens Bedste i de forskellige kategorier</p><p>På baggrund af de over 2.500 indsendte forslag har årets jury udvalgt tre til fem nominererede i hver kategori</p><p>Nu kan der stemmes på www.radioviborg.dk frem til fredag den 4. november klokken 12.00. Resultatet af denne afstemning tæller for 50 procent af den endelige afgørelse</p><p>Derudover stemmer også juryen. Deres stemmer udgør de sidste 50 procent af den endelige afgørelse. I tilfælde af uafgjort mellem to nominerede, er det resultatet af webafstemningen, der tæller mest</p><p>Vinderne kåres ved en gallafest for byens handelsliv lørdag den 12. november</p><p>&nbsp;</p><p><strong>Årets jury består af:</strong></p><p>Jan Sørensen, Mediehuset Viborg Stifts Folkeblad (formand)</p><p>Helle Sørensen, Viborg Handel</p><p>Jesper Maagaard, Sct. Mathias Centret</p><p>Peder Toft, Radio Viborg</p><p>Ole Anders Petersen, Viborg Kultur og Idrætsfond</p><p>Helle Rahbek, konsulent</p><p>Tina Bach, Viborg Handel</p>

I den første del af projektet kunne alle lyttere og borgere komme med forslag til, hvem der fortjente en nominering i de 14 forskellige kategorier, der dækker over alt fra wellness og frisørsaloner over tøjbutikker og pengeinstitutter til restauranter og gå i byen-steder.

Svær opgave for juryen

Det valgte rigtigt mange at gøre, fortæller Jan Sørensen fra mediehuset, der i år er formand for juryen til Byens Bedste.

»Vi modtog i den forbindelse over 2.500 forslag, der for langt de flestes vedkommende var skrevet med tydelig passion og glæde over den gode behandling, folk modtager rundt i Viborg.«

Det var derfor heller ikke nogen nem opgave for årets jury at udvælge de tre til fem kandidater, der er plads til i hver kategori. Men det lykkedes, og nu er det så tid til den afgørende afstemning.

Nu skal der stemmes

Her til morgen åbnede afstemningen på www.radioviborg.dk, og alle interesserede kan nu sætte deres elektroniske kryds ud for de kandidater, man synes mest fortjener det. På den måde er man med til at hjælpe sine favoritter et lille skridt nærmere at vinde en af de eftertragtede priser som »byens bedste« i den respektive kategori.

Samtidig er der også mulighed for selv at blive en vinder. Blandt alle der stemmer, trækkes der nemlig lod om et rejsegavekort fra Bravo Tours på 5000 kroner. Afstemningen kører frem til fredag den 4. november klokken 12.00.

De nominerede er

Byens Bedst Butik:
Meny Frost
Sinnerup
Sportigan
Vin & Vin

Byens Bedste Café:
Café Baghuset
Café Reborn
Søster Lagkage
Café Fry

Byens Bedste Frisørsalon:
Smuk by Læsø
SecherStyle
Obitsø Frisørsalon
Free Style
GK Avantgarde

Byens Bedste Gå i byen-sted:
Zwei Grosse Bier Bar
Bar Smil
Deux
Hegnet Bodega
Sportspub Målet

Byens Bedste til Hus og Have:
Kop & Kande
Plantorama
Sinnerup
Selta

Byens Bedste Kvindelige Ekspedient:
Lykke Rahbek, LivingOrang
Helene Eriksen, Café Baghuset
Stephanie Vollquartz, Vanilla
Jonna Olesen, Garbo
Mette Riis, Vero Moda

Byens Bedste Mandlige Ekspedient:
Thomas Jørgensen, Wagner
Nicolai Jørgensen, Vin & Vin
Thomas Fjeldsted, Tøjeksperten
Mads Helm, Joe & the Juice
Lars Kramer, Mind

Byens Bedste Pengeinstitut:
Jyske Bank
Salling Bank
Spar Nord
Danske Bank
Den Jyske Sparekasse

Byens Bedste Restaurant:
Den Gyldne Okse
Mikkelsen G
Brasseriet Viborg
Latiner Ly
Tortilla Flats

Byens Bedste Shoppested til Børn:
Name It
Fætter BR
Mødrehjælpen
Frk. Kreativ
Elle Belle

Byens Bedste Shoppested til Ham:
Good
Jack & Jones
Marcus
Mind
Wagner

Byens Bedste Shoppested til Hende:
LivingOrang
Vero Moda
Tine Lund
Garbo
Femilet

Byens Bedste Take Away:
Domino's
Kylling & Co
Mikkelsen G
Café Reborn
Sunset Boulevard

Byens Bedste Wellness:

Kropsspecialisten
Your Choize
Beauty by Koco
AM Beauty
Clinique C

Derudover uddeles »Radio Viborg Prisen« til en eller flere personer, der er med til at gavne byen, sætte den på landkortet eller på anden måde fortjener en anerkendelse. Der er tale om en specialpris, hvor vinderen ikke kåres ved afstemning.

Byens bedste butikker kåres igen - se de nominerede her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce