Cafe Kunst sat til salg

Cafe Kunst på Sct. Mathias Gade er sat til salg. Arkivfoto.

Cafe Kunst sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den lille cafe i Sct. Mathias Gade så dagens lys i 2013 og er sat til salg, da indehaverne ønsker nye udfordringer.

Viborg: Cafe Kunst har i de seneste fire år været et frisk pust på den lokale cafe-scene. Med retro-møbler og uden fine fornemmelser har Charlotte og Henrik Villadsen skabt et sted med stor lokal opbakning. Men til trods for dette har de sat stedet til salg. I en tekst på deres Facebook-side skriver de:

"Vi havde en drøm om at lave en cafe, hvor der er plads til alle og alle skal føle sig lige velkommen og alle skal kunne have råd til mad og drikke. Det er lykkedes os super godt og vi har haft cafeen fuld af glade kunder fra dag et. Det har helt klar været en skøn arbejdsplads takket være de dejlige kunder, vi har. Vi er desværre nødt til af private grunde at forlade dette dejlige sted, men håber der sidder en derude der har lyst til at drive Cafe Kunst videre. Det er en nem cafe at føre videre da alle ting er her, møbler, maskiner, service m.m. samt et sundt regnskab og en god eksisterende kundekreds. Vi vil gerne hjælpe dig igang med at starte op hvis du har brug for det", lyder det i opslaget.

 

Paradoks

Etableringen af Cafe Kunst tilbage i sommeren 2013 var kulminationen af ægteparret Villadsens drøm igennem mange år. Charlotte havde arbejdet som socialpædagog ved siden af sin passion, glaskunsten. Og Henrik havde kørt som sælger. Hjemme ved køkkenbordet efter arbejde sad de to og drømte og snakkede og lagde planer for, hvordan deres cafe skulle være, hvis den engang skulle blive til virkelighed.

Og Cafe Kunst er på mange måder blevet det som parret havde håbet på.

- Vi har fået etableret et godt sted og fået brandet det godt. Det har været rigtig spændende at tilføre byen noget nyt, siger Henrik Villadsen, der godt kan se paradokset i, at stedet nu er sat til salg, selvom det gik lige, som han og Charlotte havde håbet på.

- Vi har nydt det. Vi har nogle dejlige kunder, som bakker op om konceptet. Men vi kan også mærke, at det nu er ved at være tid til, at vi gerne vil prøve noget andet. Og så vil vi gerne stoppe, mens legen er god, siger Henrik Villadsen, der også fortæller, at der har været et par interesserede forbi cafeen for at diskutere mulighederne.

Cafe Kunst sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce