Chile-vin handler om kærlighed

Margarita Ortega og hendes mand Jens Klug havde inviteret forretningsforbindelser, ?venner og naboer til indvielse af den nye chilenske stue i Birgittelyst. Foto: Jacob Kaas
Foto: Scanpix Denmark

Chile-vin handler om kærlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag aften blev et lille stykke Chile med meget stor betydning indviet hos vinimportøren Margarita Wines i Birgittelyst.

Det chilenske flag vajede stolt i vinden foran Tostrupvej 2 i Birgittelyst fredag aften. De inviterede gæster, der var en skøn blanding af venner, naboer, forretningsforbindelser og den danske konsul til Chile, Kjeld Ranum, cirklede om dagens hovedperson, Margarita Soledad Ortega Cabrera. En stolt chilener.

Stemningen blandt gæsterne var god, ?da de fredag aften fik et lille stykke Chile med på vejen.
Stemningen blandt gæsterne var god, ?da de fredag aften fik et lille stykke Chile med på vejen.
Foto: Scanpix Denmark

Maggie, som mange kalder hende, strålede af glæde, da Margarita Wines holdt officiel indvielse af den store nyindrettede stue, som er et lille stykke Chile i Danmark.

<p>Det chilenske flag vajede foran Margarita Wines på Tostrupvej.</p>

Det chilenske flag vajede foran Margarita Wines på Tostrupvej.

Foto: Scanpix Denmark

Historien om Margarita Wines er en kærlighedshistorie. Den handler om kærligheden i et ægteskab. Om kærligheden til gode vine. Og så handler historien i høj grad om kærligheden til sit fædreland. For da venskabet mellem Margarita Ortega og Jens Klug blev til en forelskelse, betød det også, at Margaritas fremtid lå helt omme på den anden side af jorden.

Jens Klug, der er ingeniør, var af flere omgange i Chile for at arbejde. Og da kærligheden mellem Margarita og Jens havde vokset sig til et ægteskab i 2004, besluttede de sig for, at de skulle bo i Danmark. På Tostrupvej 2 i Birgittelyst.

Både glad og sørgmodig

Klædt i traditionel chilensk klædedragt og med følelserne helt uden på tøjet bød Margarita sine gæster velkommen til den fejring, som hun havde set frem til i så lang tid.

»Når jeg tænker på Chile, så bliver jeg både glad og sørgmodig på samme tid. Jeg savner min familie og mine venner i Chile,« siger Margarita Ortega.

Hun kan fortælle om Stillehavet, bjergene og det chilenske folk med en passion, der virkelig brænder igennem. Margarita elsker Chile, men hun elsker også Jens og sit liv i Danmark.

Margarita Wines samler al kærligheden i et spændende og underholdende univers i det tidligere maskinværksted ved siden af parrets hus i Birgittelyst. Hidtil har Margarita Wines haft et enkelt lille lokale med plads til otte personer til vinsmagninger og butiksudstilling. Nu kan mange flere opleve Chile på nærmeste hold, og oplevelsen begrænses ikke til blot at smage den chilenske vine.

På en stor skærm vises små film om Chile. Der er chilensk mad og musik. Og med en sprudlende Margarita Ortega i centrum er der tale om en helhedsoplevelse. Et lille stykke Chile i Danmark.

»Det er meget mere end blot et lokale for mig. Det er et symbol på kærligheden mellem Jens og jeg og et symbol på min kærlighed til mit hjemland. Når jeg ser det chilenske flag, så ser jeg min søster og min lille niece. Jeg ser mine forældre, som jeg desværre ikke har mere, og jeg ser mine venner og mit liv, som det var i Chile. Jeg er så glad for, at jeg nu får mulighed for at vise alle, hvem jeg er, og hvor jeg kommer fra,« siger Margarita Ortega.

Indvielsesfesten fredag aften var premieren for den nye chilenske stue, hvor Margarita Wines nu åbner for større selskaber. Målgruppen er virksomheder, foreninger og grupper, der har mod på at få en helt speciel og anderledes oplevelse med vin, mad, musik og hjertevarme fra Margarita Ortegas Chile.

Chile-vin handler om kærlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce