Dameaften i Møldrup Kulturcenter

Lions Vølverne er igen klar med en hyggelig aften for kvinder i Møldrup Kulturcenter. Her er der mulighed for at gå på opdagelse blandt et væld af stande og blive forkælet undervejs. Privatfoto

Dameaften i Møldrup Kulturcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møldrup: Lions Vølvernes årlige arrangement for kvinder er efterhånden blevet en forårstradition, og denne aften er kvinderne i fokus med mad, tøj og velvære. Samtidig giver aftenen kroner i kassen til Lions Møldrup Vølvernes lokale støttearbejde.

Igen i år kan kvinderne få en dejlig aften, og arrangementet finder denne gang sted i Møldrup Kulturcenter. Der diskes op med en lækker buffet, og efterfølgende kan deltagerne gå på opdagelse - og måske endda indkøb - i de mange stande med alt indenfor velværeprodukter, tøj, makeup, massage, frisør og meget mere.

Det er fortrinsvis erhvervsdrivende fra lokalområdet, som mødes på standene, hvor de viser deres udbud. Der vil også i løbet af aftenen være lotteri, og publikum kan følge "forvandlingen" af en kvinde, når hun får en make-over af nogle af de tilstedeværende stande med makeup, hår, tøj og lignende. Det kan forhåbentlig give inspiration og ideer til publikum, når udseendet måske skal friskes lidt op her ovenpå vinteren.

Billetsalget starter i de lokale butikker i uge 7, og som tidligere år går overskuddet ubeskåret til blandt andet at sende et ungt menneske fra den gamle Møldrup Kommune på en uges ophold på det gode sejlskib Marilyn Anne - et ungt menneske som har behov for et skulderklap, en opmuntring eller noget selvtillid.

- Vi får så megen positiv feedback fra de unge mennesker, vi sender af sted, siger Vølvernes præsident, Aase Christensen, Skals og fortsætter:

- Det er en fornøjelse, når vi - som sidste år - efterfølgende får besøg af den 15-årige dreng, som var med på turen, og hvor han siger: "Det har betydet alt for mig." Det kan slet ikke beskrives, hvor glad og taknemmelig man bliver i den situation. Taknemmelig over at så mange mennesker støtter op om vores arbejde, så det er muligt at yde den støtte i lokalområdet. Og den store støtte håber vi selvfølgelig også på, der vil være til vores Ladies Night i år, slutter Aase Christensen.

Dameaften i Møldrup Kulturcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce