De små hoveder og den store, digitale verden

Læge Imran Rashid kommer med råd til forældre, så de kan lære deres børn at bruge slukknappen, mens tid er. Arkivfoto: Jonas Skovbjerg Fogh

De små hoveder og den store, digitale verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatteren til en bog med gode råd om at beskytte sin hjerne i det digitale inferno holder foredrag i Viborg.

Viborg: Gode råd til forældre er ganske gratis, når læge Imran Rashid mandag den 26. februar klokken ni om formiddagen stiller op i Viborg Musiksal til et foredrag. Imran Rashid kommer med tips til forældre om, hvordan de kan give deres børn et sundt forhold til hele det digitale bombardement.

Gæsten har i bogen "Sluk" sammenlignet hjernen med en lampe, der bare brænder, indtil indehaveren trykker på "sluk". Mange glemmer fuldstændig at slukke, når de er optagede af det digitale inferno, og pæren brænder varm. Bogen bærer undertitlen "- kunsten at overleve i en digital verden".

Viborgs SSP-konsulenter - dem, der arbejder på tværs af skole, "socialforvaltning" og politi - står som arrangør, idet de har allieret sig med det EU-støttede initiativ SPAHCO. Bag denne forkortelse gemmer sig en slags profeti: "stronger parents - helthier communities".

Imran Rashid stiller sig til rådighed for spørgsmål, så forældrene bedre kan stå som gode digitale forbilleder for deres børn.

Arrangementet falder sammen med, at Viborg står som SPAHCO-vært. Delegationer fra seks lande kommer til Viborg for at hente inspiration. Delegationerne kommer fra Polen, Kroatien, Italien, Spanien, Tyrkiet og Rumænien.

Interesserede skal senest den 20. januar tilmelde sig til SSP-konsulent Louise Brandstrup på lb1@viborg.dk.

J'espère

De små hoveder og den store, digitale verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce