Den bedste viden om det hele

Okay, skal vi så sige, at Christian den Fjerdes hvide hest var hvid? Bezzerwizzer handler om paratviden. Her taler Lisa og Alexander sig frem til, hvad de skal svare.

Den bedste viden om det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32 elever fra Viborg Katedralskole dystede mandag eftermiddag og aften i paratviden. Folkene bag Bezzerwizzer er på jagt efter de danske mestre i det populære brætspil.

Viborg: Som om det ikke var nok at sætte hjernen på overarbejde i en hel skoledag på Viborg Katedralskole og blive overhørt i indviklede ligninger eller fransk grammatik.

Det skulle en og anden nu nok tænke, men for 32 elever fortsatte tankevirksomheden langt ud på mandag eftermiddag og aften, for de havde meldt sig til at deltage i en konkurrence om at være bedst til brætspillet Bezzerwizzer.

Eleverne var delt op i hold på to, og så gjaldt det ellers om at slå de andre af banen. Last man standing...

Elevrådet - Senatet - havde arrangeret konkurrencen, der er sat i værk af firmaet bag Bezzerwizzer i samarbejde med dagbladet Politiken og uddannelsstedernes elevorganisationer. Det er første gang, at der på denne vis dystes i de unges paratviden.

- Lige siden, vi udgav det første Bezzerwizzer, har vi set lokale ildsjæle stable hyggelige turneringer på benene rundt om i landet. Nu har vi valgt at lave den første egentlige landsdækkende turnering på ungdomsuddannelser, og vi er virkelig glade for at se, at flere end 70 skoler har valgt at være med i dysten, fortæller Bezzerwizzer Nordics direktør Jesper Bülow.

16 hold dystede om at komme til DM i Bezzerwizzer.
16 hold dystede om at komme til DM i Bezzerwizzer.

Social uden alkohol

Tilslutningen på Viborg Katedralskole har været stor.

- Ja, jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi kan stille op med 16 hold, fortalte formanden for katedralskolens elevråd Søren Rahbek, da folkebladet kiggede forbi mandag eftermiddag, mens spillet var godt i gang.

- Jeg har også fra rektor fået at vide, at der faktisk flere gange kommer elever ned til ham og efterspørger sociale arrangementer, hvor der ikke er alkohol med, så det her er bare super fint, sagde Søren Rahbek.

Forplejningen sørgede skolen for - den bestod af gode kulhydrater i fastelavnsboller og sodavand.

Vinderholdene fra de lokale turneringer mødes til landsfinalen i Politikens Hus til marts. Her har vinderholdet mulighed for at løbe af sted med hovedpræmien, der består af to rejsegavekort à 6000 kroner fra Kilroy Travels.

Fra Viborg Katedralskole bliver det Jakob Geertsen fra 3.t og Henrik Sørensen fra 3.z, der skal kæmpe om det danske mesterskab i København.

Søren Rahbek, formand for Senatet, var godt tilfreds med den fine tilslutning.
Søren Rahbek, formand for Senatet, var godt tilfreds med den fine tilslutning.

Den bedste viden om det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce