Det er det, de unge vil ha'

Med maskinmesterskolens indtog i Viborg stiger behovet for boliger til unge.

Det er det, de unge vil ha'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligselskabet Sct. Jørgen forventer, at 47 ungdomsboliger står klar i Viborg Baneby i sommeren 2020.

Viborg: Aarhus Maskinmesterskole opretter som tidligere omtalt en afdeling af skolen i Viborg. Den endelige adresse ligger ikke fast, men dog er så meget sikkert, at skolens Viborg-afdeling skal placeres i Viborg Baneby.

Dermed taler alt for, at de kommende studerende også gerne vil bo tæt ved både byen og deres uddannelsessted, og i dette lys skal Boligselskabet Sct. Jørgens planer om at opføre 47 ungdomsboliger i banebyen ses.

Planerne er så langt, at økonomi- og erhvervsudvalget i Viborg Kommune på et møde i denne uge skal godkende dem.

- Vores behovsundersøgelser har vist, at studerende på de videregående uddannelser gerne vil have lidt større boliger end egentlige kollegieværelser. Derfor bliver de 47 ungdomsboliger i banebyen også lidt større, end vi ellers ville have bygget dem, siger direktør i Boligselskabet Sct. Jørgen, Hans Erik Lund og føjer til:

- Vi forventer, at de studerende på den nye maskinmesterskole gerne vil bo i dem, men vi bygger dem også, fordi vi tror, at der kommer flere videregående uddannelser til Viborg.

Der opføres 25 etværelses-lejligheder på 36 kvadratmeter og 22 såkaldte dubletter på i alt 50 kvadratmeter. De sidste er delt op i to værelser og et fælleskøkken. Her kan unge par indrette sig i en toværelses-lejlighed.

Ejendommene bliver i fem etager, hvor der i stueplan gøres plads til cykelparkering, depot og andet. Der bygges på et sted, som kaldes Brolandingen ll. Det vil sige på hjørnet af Middagshøjvej og Erik Glippings Vej.

Det er det, de unge vil ha'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce