Grundfos bliver uden VM-fodbold

Er der VM i fodbold - som når eksempelvis Danmark næste torsdag møder Australien klokken 14:00 - må man tjekke med chefen, om man kan få lov til at se kampen. Foto: Scanpix

Grundfos bliver uden VM-fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver ingen fodbold i arbejdstiden til de ansatte på Grundfos - sådan er det på mange danske virksomheder.

Bjerringbro: Hvis du gerne vil se Eriksen, Kjær, Schmeichel og de andre fodboldlandsholdsspillere give den gas på den russiske grønsvær, er det smartest at have helt fri fra jobbet. En rundringning til en række store, danske virksomheder, som Fagbladet 3F har lavet, viser, at mange ikke kan få lov til at se fodbold på jobbet. Det gælder også på Grundfos i Bjerringbro.

- Vores medarbejdere producerer eller sælger vores produkter i alle VM-slutrundens deltagerlande. Der gøres ingen forskel. Vi har travlt, og derfor er der ikke mulighed for nogen at stemple ud for at se en VM-kamp i arbejdstiden, lyder den kontante udmelding fra Grundfos' kommunikationsdirektør Kim Nøhr Skibsted.

I nogle virksomheder er der dog muligheder, hvis man laver en aftale med sin chef, har 3F fundet ud af. Det gælder blandt andet hos Arla, hvor man måske kan flytte rundt på nogle vagter, så VM fodbolden bliver en realitet i arbejdstiden:

- Vi er en virksomhed med medarbejdere fra lande over hele verden, så vi ved, at der vil være mange, der ser frem til sommerens slutrunde. Men køerne holder jo ikke op med at lave mælk, bare fordi der er VM i fodbold. De medarbejdere, der ønsker at se fodbold inden for normal arbejdstid, må lave en aftale med deres chef om at bytte vagter eller tage en fridag, når deres hold spiller. Man arbejder, når man er på arbejde, siger Åse Andersson der er pressechef i Arla.

Danmark spiller sin første VM-kamp lørdag, hvor de møder Peru, og klokken 14 på torsdag når Danmark spiller kamp nummer to mod Australien, bliver der sikkert mange ansatte, der må holde spændingen ud til de får fri og kan komme hjem i sofaen.

Grundfos bliver uden VM-fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce