Dyreklinik flytter i større lokaler

Mette Norup, Maria Henriksen og Bente Kornerup glæder sig sammen med John Dee og det øvrige personale til at byde velkommen i nye lokaler på Ærøvej. foto: Viborg Nyt.

Dyreklinik flytter i større lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra marts finder du Center Dyreklinik på Ærøvej 11 i Viborg.

Center Dyreklinik flytter fra den nuværende adresse på Livøvej til nye og større lokaler på Ærøvej 11. Det sker den 1. marts og med åbent hus og reception den 10. marts.

- Alt er ved det gamle, personalet er det samme, og den hyggelige tone og den empati, der præger vores arbejde, flytter naturligvis også med. Kun adressen og rammerne er nye, siger dyrlæge Bente Kornerup, der ejer klinikken sammen med dyrlæge Maria Henriksen. De overtog klinikken fra dyrlæge John Dee i oktober sidste år, men John Dee er stadig ansat i klinikken, hvor han i dag har titel af seniorassistent. Kunderne kan derfor stadig trække på John Dees store erfaring og viden, og det gælder også på den nye adresse.

- Vi får mere plads, og samtidig får vi også mulighed for at gøre klinikken endnu bedre for både to- og firbenede. En ny indretning giver et bedre flow i vores arbejde, og det kommer til at smitte af på alle, der besøger klinikken. Samtidig har vi mulighed for at adskille hunde og katte - både i venteværelset og under indlæggelse, og det vil give især kattene en meget mere behagelig oplevelse uden stress, siger Bente Kornerup.

Den nye klinik får således nyt personalerum, et stort lyst venteværelse med salg af foder og hunde- og katteafdeling samt to konsultationsrum. Hertil kommer to adskilte rum til indlagte patienter - et til hunde og et til katte, så dyrene ikke skal overnatte sammen, samt to nye operationsrum med glasfacader til forberedelsesrummene, så dyrlæge og veterinærsygeplejerske hele tiden kan se hinanden og kommunikere, når det er nødvendigt.

Forberedelsesrummet bruges til at klargøre dyrene til operation. På den måde holdes operationsrummene sterile. Desuden oprettes et rum til laboratorium og et til skanning og røntgen.

- Vi vil naturligvis stadig tilbyde vores populære hvalpehold indendørs, men vi laver også en udendørs træningsbane på Ærøvej. Den vil vi bruge til unghundetræning, mønstring af hunde fra politi, SKAT og forsvar samt til at lufte vores indlagte patienter, siger Bente Kornerup.

Samtidig udvides medarbejderstaben med endnu en kompagnon i klinikken. Det er veterinærsygeplejerske Mette Norup, der starter i jobbet samtidig med flytningen. Med sig har hun en solid viden om massage til især hunde, men også katte og kaniner, så endnu et tilbud kan derfor føjes til klinikkens store kunnen.

Mette Norup er uddannet fysiologisk hundemassør og vil tilbyde massage, genoptræning og fysioterapi til de firbenede. Det tilbud går godt i spænd med, at klinikken i forvejen tilbyder kiropraktik til kæledyr.

- Jeg glæder mig meget til at vise kunderne, hvilke muligheder der er inden for massage. Det gælder både ved skader eller ved genoptræning men også forebyggende ved for eksempel hunde, der arbejder på højt niveau. Der er en stigende interesse for massage og kiropraktik ved kæledyr, og på denne måde kan klinikken favne hele dyret for eksempel ved en operation, hvor vi både kan stille diagnose, operere og genoptræne, siger Mette Norup.

Når der er åbent hus og reception i klinikken på Ærøvej 11 den 10. marts, står dyrlægerne og personalet klar med et spændende program. Alle er naturligvis velkommen forbi og se klinikken - også bag kulisserne - samt få en snak med personalet og hilse på. Samtidig vil der være ansigtsmaling til børnene, pølser, fadøl og mulighed for at opleve narkohunden Pablo. Sidstnævnte giver en opvisning.

Pablo blev Danmarkskendt, da narkohunden blev stjålet ikke bare én gang men to gange på få dage fra sin hundegård, kort tid før en udsendelse til Afghanistan. Da ejeren fik sin hund retur, var hunden malet mørk for at skjule dens identitet.

Dyreklinik flytter i større lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce