Erhvervsnyt fra Viborg Kommune

Kort erhvervsnyt fra Viborg Kommune Foto: Morten Dueholm

Erhvervsnyt fra Viborg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disse nyheder er hentet via Erhvervsstyrelsen.

Karup får et nyt firma

Karup J har fået en ny virksomhed: Biobraendsel.dk ApS er blevet etableret af PDT Holding ApS.

Det nye foretagende tilhører kategorien "Engroshandel med fast and flydende og luftformigt brændstof og lignende varer," og PDT Holding ApS udtaler følgende om firmaets sigte: "Virksomhedens formål er at drive virksomhed med handel og service og hermed forbundet virksomhed."

Nyt holdingselskab i Viborg

Daa Rønning Holding ApS er i Viborg blevet etableret af Morten Daa Rønning, der selv er blevet direktør.

Det nye foretagende befinder sig i kategorien "Ikke-finansielle holdingselskaber," og Morten Daa Rønning beskriver virksomhedens sigte således: "Virksomhedens formål er at være holdingselskab samt varetage formueforvaltning og anden investeringsvirksomhed."

Morten Daa Rønning står også bag et andet selskab. FlydeKompagniet ApS er blevet grundlagt af Daa Rønning Holding ApS og BS Holding Viborg ApS. Bo Strøm Andersen og Morten Daa Rønning er direktører i forretningen.

Den nye virksomhed er placeret i kategorien "Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning," og grundlæggerne forklarer forretningens formål således: "Virksomhedens formål er at drive virksomhed inden for byggebranchen med udfærdigelse og reparation af gulve".

Nyt Viborg-selskab

Et nyt firmanavn er dukket op i Viborg: Her har DANSK LÅNEFORMIDLING A/S grundlagt virksomheden Axel Kiers Vej 20 IVS.

Det nye foretagende befinder sig i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme," og DANSK LÅNEFORMIDLING A/S har selv skrevet dette om firmaets formål: "Selskabets formål er udlejning af fast ejendom og hermed forbundet virksomhed".

Nyt firma i Viborg

Et nyt firmanavn er dukket op i Viborg. Her har Room8 Retail ApS grundlagt forretningen Room8 Viborg ApS.

Den nye forretning befinder sig i kategorien "Detailhandel med belysningsartikler samt husholdningsartikler i.a.n.," og Room8 Retail ApS redegør for firmaets formål på denne måde: "Selskabets formål er køb og salg af møbler, gardiner og interiør."

Nyt ejendomsfirma

Her har Morten A. Holding ApS har i Viborg stiftet firmaet Komplementarselskabet Dagligvarer ApS.

Den nye virksomhed tilhører branchen "Køb og salg af egen fast ejendom," og Morten A. Holding ApS forklarer selskabets formål således: "Virksomhedens formål er at være komplementar i selskaber, der har til formål at udvikle fast ejendom."

Nyt grafisk firma

Clearliter IVS i Viborg er blevet grundlagt af Tommas Hviid Kristensen, Claus Jannik Glerup Nielsen, Michael Damsgaard og Anders Søndergaard Johansen.

Det nye selskab tilhører branchen "Kommunikationsdesign og grafisk design," og grundlæggerne udtaler følgende om firmaets sigte: "Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil"

Formueforvaltning

Et nyt firmanavn er dukket op i Viborg. Her har Bo Strøm Andersen grundlagt firmaet BS Holding Viborg ApS og er selv blevet direktør.

Det nye foretagende er placeret i kategorien "Ikke-finansielle holdingselskaber," og Bo Strøm Andersen udtaler følgende om firmaets sigte: "Virksomhedens formål er at være holdingselskab samt varetage formueforvaltning og anden investeringsvirksomhed."

Et andet firma er etableret i samme branche: Harald Kikkers har etableret forretningen Kikkers Holding ApS og er selv blevet direktør.

Det nye firma har valgt branchen "Ikke-finansielle holdingselskaber," og Harald Kikkers forklarer virksomhedens formål således: "Selskabets formål er at eje kapitalandele i andre selskaber samt formueadministration."

Kikkers Holding ApS har etableret selskabet DATPROF Denmark ApS i Viborg.

Det nye foretagende er placeret i kategorien "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi," og Kikkers Holding ApS udtaler følgende om virksomhedens sigte: "Selskabets formål er at levere ydelser og rådgivning indenfor IT, herunder salg af soft-warelicenser, installation, service og support."

Nyt animationsfirma

Et nyt firmanavn er etableret i Viborg. Her har Philip Louis Piaget Rodriguez og Rikke Alma Krogshave Planeta grundlagt forretningen Ouros IVS. Philip Louis Piaget Rodriguez og Rikke Alma Krogshave Planeta er direktører i firmaet.

Den nye forretning har valgt branchen "Produktion af film og videofilm," og grundlæggerne forklarer selskabets formål således: "Virksomhedens formål er at producere animationer, både i form af service arbejde og originale projekter."

Investeringer

Niels Ole Hudtloff Høegmark har i Viborg grundlagt firmaet Niels Høegmark Holding IvS og er selv blevet direktør.

Den nye virksomhed har valgt branchen "Ikke-finansielle holdingselskaber," og Niels Ole Hudtloff Høegmark beskriver forretningens sigte således: "Virksomhedens formål er er at drive virksomhed med investeringer."

Niels Reinau Holding IVS og Niels Høegmark Holding IvS har etableret virksomheden GoForLocal ApS. Niels Ole Hudtloff Høegmark og Niels Reinau Harrestrup er direktører i forretningen.

Det nye firma tilhører kategorien "Computerprogrammering," og stifterne udtaler følgende om virksomhedens sigte: "Virksomhedens formål er drive IT-virksomhed."

Ny Tjele-virksomhed

Tjele har fået et nyt selskab. FC Maze ApS er blevet stiftet af FC Maze Holding ApS.

Det nye firma har valgt branchen "Installation af industrimaskiner og -udstyr," og FC Maze Holding ApS forklarer virksomhedens formål således: "Selskabets formål er handel med produktionsstyringssystemer samt hermed beslægtet virksomhed."

Nyt i Rødkærsbro

Emmanuel Holding IVS i Rødkærsbro er blevet stiftet af Thomas Emmanuel, der selv er blevet direktør.

Det nye selskab tilhører branchen "Ikke-finansielle holdingselskaber," og Thomas Emmanuel beskriver selskabets sigte således: "Selskabets formål er at drive virksomhed med investering i aktier og anparter, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed."

Brent Holding IVS og Emmanuel Holding IVS har grundlagt virksomheden QuizLab IVS i Rødkærsbro. Thomas Emmanuel og Mikkel Bo Brent er direktører i selskabet.

Det nye firma befinder sig i kategorien "Anden udgivelse af software," og stifterne forklarer selskabets formål således: "Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed."

Investering

Jimmy Rohde Frederiksen har etableret firmaet Rohde Holding IVS i Bjerringbro og har selv fået jobbet som direktør.

Det nye selskab tilhører kategorien "Ikke-finansielle holdingselskaber," og Jimmy Rohde Frederiksen forklarer firmaets formål således: "Selskabets formål er at eje kapitalandele i tilknyttede virksomheder samt anden herefter beslægtet virksomhed."

Erhvervsnyt fra Viborg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce