Familie anker ikke sag om enøjet kat: Snuske hedder nu Lilly

Sagen om katten Snuske, som nu hedder Lilly, stopper nu. Privatfoto

Familie anker ikke sag om enøjet kat: Snuske hedder nu Lilly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En langstrakt katte-strid er nu nået til vejs ende.

Viborg: Sagen om den enøjede kat, som nu har fået navnet Lilly, stopper nu.

Familien Sørensen fra Stoholm har valgt ikke at anke sagen til landsretten. Det skriver skivefolkeblad.dk

- Det har været en hård omgang for hele vores familie, og der er blevet sagt og skrevet meget om os. Nu orker vi ikke mere, vi er slidt op, siger Lonni Sørensen.

Familien Sørensen var ellers blevet opfordret til at anke dommen af familiens advokat, der var overbevist om, at sagen om katten, som løb hjemmefra i maj 2017 og blev fundet, behandlet og adopteret af dyrlæge Lise Svejgaard i Ravnstrup, kunne få et andet udfald i landsretten.

Og det var heller ikke en nem beslutning, som Lonni Sørensen nu har truffet.

- Vi overvejede det længe, og jeg tror også, at vi kunne have vundet sagen. Men vi har fået mange kommentarer fra folk, der har været fortørnet over, at vi har brugt rettens ressourcer på en kat. Og nu vil vi ikke beskyldes for også at bruge landsrettens ressourcer ved en ankesag, siger Lonni Sørensen.

Tilbage står familien fra Stoholm uden katten, men med en regning på sagsomkostningerne fra byretten. Alligevel finder familien lidt trøst i, at retten i Viborg slog fast, at katten Lilly er den samme kat, som familien kaldte Snuske, inden den løb væk.

- Dyrlægen sagde jo i retten, at Lilly og Snuske ikke er den samme kat, og det er ikke rigtigt. Men hun må jo være glad, da hun har fået rettens ord for, at hun må beholde den kat, hun har taget fra en lille dreng, siger Lonni Sørensen til skivefolkeblad.dk.

Dyrlæge Lise Svejgaard fra Egelund Dyreklinik i Ravnstrup er glad for, at sagen stopper her.

- Det er rart for alle, at vi ikke skal gennem en retssag mere. Og jeg er bare glad for, at det hele slutter her, siger Lise Svejgaard.

Familie anker ikke sag om enøjet kat: Snuske hedder nu Lilly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce