Festival får sin første kvinde på plakaten

Tina Dickow og band spiller i Viborg til sommer. Arkivfoto: Axel Schütt

Festival får sin første kvinde på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år var der nul, i år er der indtil videre én kvindelig kunstner på plakaten til Fyrværkerifestival.

Viborg: Tina Dickow kommer til Viborg, når hun til sommer spiller sine sange på Fyrværkerifestival 2019.

Den 41-årige sanger og sangskriver er dermed den første kvindelige kunstner på plakaten, siden Fyrværkerifestival rykkede teltpælene til Viborg sidste år.

Tina Dickow kommer til at spille på den nye scene to. Hun har i sin karriere vundet en række priser for sine udgivelser og sangskrivertalenter, og arrangør af Fyrværkerifestival, Mikael Andersen, er glad for tilføjelsen, som stikker ud i en noget anden retning end Suspekt, DAD, Saveus, Johnny Madsen og Magtens Korridorer, som er de øvrige navne, han hidtil har offentliggjort:

- Når vi laver sådan en festival, så vil vi gerne have noget for enhver smag. Vi vil gerne have noget til både unge, midaldrende og også gerne lidt til de gamle. Tina Dickow spiller ikke på ret mange festivaler, så hun kommer til Viborg med hele bandet og kommer til at give den max. gas. Jeg har selv hørt hende på blandt andet Roskilde Festival, og jeg glæder mig rigtig meget til det.

Tina Dickow spillede for første gang i Tinghallen i 2017, en koncert som endte med at blive totalt udsolgt. Nu kan man altså se frem til at se og høre hende igen.

Fyrværkerifestival 2019 holdes den 31. august og får i alt otte kunstnere på plakaten - så der mangler altså fortsat at blive sat navn på to.

Festival får sin første kvinde på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce