Flot donation til hospitalsklovnene

Fra venstre ses Maria Brinck Krog, Marc Sivebæk, Fandango, Makaroni og Steffen Vestergaard, samt Agnes, Karl, Mikkel, Jeppe og Malthe. Foto: Jacob Kaas.

Flot donation til hospitalsklovnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medarbejderne hos Vestergaard Huse stod bag en check på 25.000 kroner til hospitalsklovnene på Regionshospitalet Viborg

Viborg: Med forventningsfulde blikke kommer Agnes, Karl, Mikkel, Jeppe og Malthe ned ad gangen på børneafdelingen. Med sig har de en stor check, der skal overrækkes til hospitalsklovnene. De er dog ikke lige til at få øje på.

Det er i stedet oversygeplejerske Maria Brinck Krog, der hilser på og giver hånd til Steffen Vestergaard og Marc Sivebæk fra håndværkerfirmaet Vestergaard Huse. Det er dem, der har ungerne med. De skynder sig at understrege, at de 25.000 kroner for størstepartens vedkommende kommer fra deres 36 medarbejdere og kolleger.

Ved et firmaarrangement holdt de en stor auktion over de mange gaver, som virksomheden modtog fra samarbejdspartnere og leverandører til jul. Medarbejderne bød på gaverne, og pengene går nu til hospitalsklovnene. Agnes, Karl, Mikkel, Jeppe og Malthe har æren af at overrække den store check.

- Hov, hvem er I så? lyder det pludseligt.

Rundt om hjørnet kommer de to hospitalsklovne, Fandango og Makaroni, der er på tur rundt til de indlagte børn. Malthe Vestergaard smiler stort, da han får øje på den undulat, der sidder i Fandangos hat. De to klovne takker mange gange for den fine check og gør klar til at tage et billede.

- Hvor mon vi skal gøre af den? Er den ikke for stor til at komme i vores sparegris?, spørger Makaroni og hiver hurtigt en lillebitte blå tommestok frem og måler checken rundt langs kanten, mens han tæller.

- 1, 2, 3, 4, 5 og 6. Seks deci... deci-liter fylder den, siger Makaroni og kigger overbevisende på Karl Sivebæk, der smiler overbærende. Det er ikke sådan, man måler. Det ved de da godt.

- Hov, dit hår sidder helt skævt. Kom lige her, siger Fandango til Marc Sivebæk, der læner sig forover.

Makaroni blæser sæbebobler i håret, som Fandango reder med en tandbørste. Hun blinker til børnene, der griner ad de frække klovne. Så er de klar til at smile til fotografen.

Hospitalsklovnene er en selvstændig organisation, der udelukkende er finansieret af støttemedlemskaber, private bidrag og donationer fra virksomheder. Klovnene besøger børneafdelingen i Viborg hver tirsdag og er et vigtigt og kærkomment afbræk i hverdagen på afdelingen, hvor læger og sygeplejersker også bruger klovnene som indgangsvinkel til børnene, hvis de skal udsættes for mindre rare undersøgelser eller stik.

Flot donation til hospitalsklovnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce