Flot regnskab fra Latinerly

De to primære ejere af Latinerly, Nils Holm og Peter Hammer, kan glæde sig over et overskud på lige knap en million kroner. De to øvrige ejere er Jesper Lauridsen og Jesper Thybo. Arkivfoto

Flot regnskab fra Latinerly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det populære spisested og værtshus kommer ud med et overskud på en million kroner.

Viborg: Enhver, der har lagt vejen forbi Latinerly for eksempel en fredag eller lørdag aften, ved, at stedet er meget populært hos viborgensere i stort set alle aldre.

Det glæder selvfølgelig ejerne, der også kan glæde sig over, at populariteten kan aflæses direkte i regnskabet - på den absolut positive måde.

På nær 1161 kroner lyder årets (2017/2018) overskud for Latinerly ApS nemlig på en million kroner efter skat, og så godt et resultat har Latinerly ikke leveret så langt tilbage, regnskaberne er umiddelbart offentligt tilgængelige.

Det er ikke mere end halvandet år siden, at den nuværende ejerkreds overtog Latinerly, og i den periode er der blevet investeret et ikke uvæsentligt beløb i ombygning af køkkenfaciliteterne, herunder installering af et nyt ventilationssystem og kølerum. Derudover er der etableret et vinrum i selskabets lejemål.

- Ikke mindst på den baggrund er vi da rigtig glade for det fine resultat, siger en af de forholdsvis nye ejere, Nils Holm, der også tror på, at det nuværende regnskabsår vil ende med et rigtig godt resultat.

- Vi har da været udfordret af udgravningerne her ved Ly, men vi har jo haft en rigtig fin sommer, og vi får også forrygende travlt her i november og december med masser af julefrokoster, så vi ser meget positivt på fremtiden, siger Nils Holm.

Flot regnskab fra Latinerly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce