Folkemusik for orkester

Studerende fra Syddanmarks Musikkonservatoriums folkemusiklinje, Folkekons, giver koncert i Viborg Musiksal den 17. januar. Pressebillede

Folkemusik for orkester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Folkekons, der er Syddanmarks Musikkonservatoriums folkemusiklinje og landets eneste af sin slags, er på en vinterturné, der bringer orkestret forbi Viborg Musiksal onsdag den 17. januar klokken 19.30.

Til Folkekons' koncert vil man kunne høre cello, nøgleharpe og violin, akkorder der flyder ind og ud mellem tonelagene fra harmonika, klaver og bas, samt lyden af fløjte, sang og klarinet, der binder det hele sammen.

I år vil man også kunne høre den belgiske sækkepibes lyd. Samtidig får publikum chancen for at opleve Danmarks og dele af Nordens folkemusikstuderende lige nu.

Folkemusikuddannelsen favner bredt, men har sit hovedfokus på den danske folkemusik. Af turnéens koncertprogram kan der ventes et bredt og alsidigt udvalg af både nykomponeret, skandinavisk og traditionel folkemusik.

Når Folkekons drager på turné, er det et 15-mand stort orkester, der rejser afsted. Orkesteret består af folkemusiklinjens ni studerende, samt seks studerende fra konservatoriets fællesnordiske folkemusikuddannelse Nordic Master.

/EXP

Folkemusik for orkester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce