Formodet biltyv varetægtsfængslet i fire uger

En 26-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger - mistænkt for at stjæle syv biler. Foto: Morten Dueholm

Formodet biltyv varetægtsfængslet i fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: En 26-årig mand blev onsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør, fordi han er mistænkt for at stjæle syv biler i samarbejde med en eller flere andre gerningsmænd.

Med en politibetjent på hver side kom han smilende ind i retten, inden han satte sig ved siden af sin beskikkede forsvarer. De to havde først lige mødt hinanden foran retslokalet ti minutter tidligere. Et par af den fremstillede mands venner var også mødt op i retten.

Politianklager Camilla Bang læste sigtelsen op, og de ti punkter tog sin tid at remse op. Først og fremmest er manden tiltalt for at bryde ind hos Jysk Engros på Gørtlervej i fredags den 11. maj, hvorfra han i samarbejde med mindst én anden person stjal syv uregistrerede biler og to nummerplader. Bilerne har en samlet værdi på 1.193.000 kroner.

Herefter blev syv forskellige tyveri-anklager læst op. Alle var tyveri af nummerplader fra personbiler. Nummerpladerne er stjålet fra biler på Islandsvej, Agerlandsvej, Nørremarksvej, i parkeringskælderen ved Viborg Station og på Vesterled og Tværvej i Skals. Nummerpladerne, der er stjålet mellem den 8. og 11. maj, er formentlig blevet brugt til de stjålne biler.

Den 26-årige er også tiltalt for at have stjålet brændstof til en værdi af over 500 kroner fra Shell på Gl. Skivevej i Viborg den 11. maj.

Anklagemyndigheden begærede dørlukning af hensyn til sagens karakter, og fordi der stadig går mindst én gerningsmand rundt på fri fod. Den tiltalte nægter sig skyldig i samtlige forhold. Alligevel blev han varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, og det kærede hans forsvarsadvokat.

Formodet biltyv varetægtsfængslet i fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce