Funky band på jubilæumstur

Danmarks funky New Orleans-band giver onsdag den 22. februar koncert i Viborg Musiksal. Pressebillede

Funky band på jubilæumstur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Bandet Jazz Five fejrer sit 20 års jubilæum med en udvidet turné i 2017-18. Danmarks funky New Orleans-band giver onsdag den 22. februar koncert i Viborg Musiksal.

På et efterskole-julemarked for 20 år siden et sted i provinsen startede et musikalsk eventyr, som ingen dengang anede, hvad ville føre til.

Efter syv albums, to Danish Music Awards og mere end 1000 koncerter over det meste af verden er bandet her stadig. Musikken har ændret sig - fra traditionel jazz til funky Second Line grooves, blues, gospel og jazz fra nutidens New Orleans.

Publikum inviteres med til Mardi Gras i New Orleans, hives automatisk op af stolene, og der efterlades ikke tvivl om, hvor festen finder sted, og hvem der er foregangsmænd.

Torsdag den 8. marts kan man i Viborg Musiksal opleve Peter Vuust trio med sangsolisten Veronica Mortensen. I maj 2017 var Vuust og Mortensen igen i studiet med blandt andre Lars Jansson for at indspille Peter Vuust' seneste kompositioner.

Udgivelserne har fået top-anmeldelser, og flere er nomineret til årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards.

/EXP

Funky band på jubilæumstur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce