Gallapremiere på Viborgs julefilm nummer to

Det er varmt at være julemand. Snart kan resultatet af Martin Buchs anstrengelser ses på det store lærred. Arkivfoto: Morten Dueholm

Gallapremiere på Viborgs julefilm nummer to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I år kan biografgængere se frem til at møde "Julemandens datter", når en ny film - optaget i Viborg - får premiere.

Viborg: Om to uger har biograffilmen "Julemandens datter" gallapremiere. Det kommer naturligvis til at foregå i Viborg. Byen, hvor langt de fleste scener er optaget.

En del husker måske, at Deluca Film med skuespillere, teknikere, håndværkere, og hvad der ellers hører til, slog sig ned i Viborg for et års tid siden, hvor nogle af de historiske kvarterer, Viborg Katedralskole, Hald og andre lokationer blev taget i brug som kulisse for historien om en pige, som så brændende ønsker sig at blive julemand - ligesom sin far.

Nu er filmen altså klar og parat til at blive vist frem - første gang for et indbudt publikum i Fotorama i Viborg den 1. november. Inden da vil der være et pressemøde i den gamle Vestre Landsret, og klokken 14.45 vil gæsterne gå op ad den røde løber ved biografen.

Det er endnu uvist, hvem af de kendte navne, som kommer til gallapremieren, men på rollelisten er blandt andre Mia Lyhne, Martin Buch, Nicolaj Kopernikus, Mette Horn, Ulf Pilgaard, Kristian Halken - og Razak Pimpong.

Julemandens Datter er som bekendt den anden julefilm, som Deluca Film optager i Viborg, hvor kommunen ad to omgange har brugt først halvanden og siden to millioner kroner på at sikre sig rettighederne til at lægge landskab til.

Det øgede bidrag til denne film betyder, at Viborg denne gang står alene som kulisse.

De to julefilm, "Julemandens datter" og "Emma & Julemanden" er to separate film, som intet har at gøre med hinanden - ud over at samme selskab og samme kommune altså står bag. Mens "Julemandens Datter" får premiere i biograferne den 8. november, har "Emma og Julemanden" flere gange været vist i tv ved juletid - sandsynligvis også i år.

Håbet med den kommunale investering er, at man kan manifestere Viborg som en by, der er et must at tage til, når man skal i julestemning.

I november og december holdt Deluca Film til i Viborg i  seks uger, da man knoklede med optagelserne til den kommende julefilm.
I november og december holdt Deluca Film til i Viborg i seks uger, da man knoklede med optagelserne til den kommende julefilm.

Gallapremiere på Viborgs julefilm nummer to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce