Genan øger indtjeningen

Genan forventer et overskud på godt 60 millioner kroner i 2017.

Genan øger indtjeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljøvirksomheden Genan, Viborg, forventer en driftsmæssig indtjening før afskrivninger og renter i 2017 på cirka 60 millioner kroner.

Viborg: Den Viborg- baserede virksomhed Genan forventer, at det økonomiske resultat for 2017 bliver tilfredsstillende.

Forud for generalforsamlingen, der afholdes til marts, meddeler virksomheden i en pressemeddelelse, at den forventer en driftsmæssig indtjening før renter og afskrivninger på godt 60 millioner kroner. Samtidig meddeler formanden for bestyrelsen, Peter Thorsen, at han træder tilbage fra sin post for at løse opgaver andre steder.

Genan var i 2014 og i begyndelsen af 2015 inde i en voldsom turbulent periode. Peter Thorsen blev formand for bestyrelsen i netop 2015, og hans opgave blev sammen med ledelsen af PKA at få gennemført en rekonstruktion af virksomheden og få indsat en ny ledelse og en ny bestyrelse.

- Der er sket meget positivt med Genan på få år, og det bærer Peter Thorsen en stor del af æren for. han han sammen med den øvrige ledelse gennemført omstruktureringen af selskabet på meget professionel vis og fik tidligt en særdeles dygtig ledelse og bestyrelse på plads, hvorfor vi er overbeviste om, at Genans gode udvikling vil fortsætte, siger investeringsdirektør i PKA Michael Nellemann Pedersen.

Peter Thorsen siger:

- Jeg har fundet arbejdet med at få Genan på fode som værende ekstrem spændende, men også meget krævende særligt i rekonstruktionsperioden i 2015-2016. tillid er helt afgørende i rekonstruktioner, og den fik vi reetableret, og det har for mig som formand været yderst positivt at se det ansvar, som både PKA, Danske Bank, SEB, Handelsbanken, FIH og Deloitte tog i denne proces. Derfor er det også meget tilfredsstillende at kunne konstatere, at Genan på den kommende generalforsamling forventer at kunne præsentere et overskud på koncernniveau for regnskabsåret 2017.

Genan øger indtjeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce