Golfklub får ja til at udvide besiddelserne

Viborg Golfklub får nu mulighed for at købe det gamle stuehus til højre i billedet.

Golfklub får ja til at udvide besiddelserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg Golfklub ønsker at udvide og modernisere klubhus og omklædningsrum. Viborg Kommune vil gerne sælge en ejendom og dermed lette golfklubbens drømme.

Viborg: Med en lejeaftale frem til 2049 af hele det store areal, der rummer Viborg Golfklubs baner, kan klubben også tillade sig at tænke på fremtiden og ikke mindst få kreditforeninger til at yde lån, når visioner og drømme skal realiseres.

Viborg Kommune ejer altså jorden, mens golfklubben ejer bygningerne - næsten.

Det gamle stuehus, som er en del af klubkomplekset, ejer Viborg Kommune nemlig, og det har gjort det en smule svært for klubben at komme videre med planerne om at udvide og renovere.

Derfor har Viborg Golfklub spurgt Viborg Kommune: "Vil I sælge?"

- Ja, det vil vi godt. Nu skal vi lige have sat en ejendomsmægler til at vurdere ejendommen, så vi kan få markedsprisen for den, siger formanden for kultur- og fritidsudvalget under Viborg Byråd Mads Panny (S) og føjer til:

- Vi har sådan set ingen interesse i at eje huset, så hvis vi kan hjælpe klubben ved at sælge det, gør vi det gerne.

Golfklubbens planer går kort fortalt ud på, at omklædningsfaciliteterne skal friskes op, og at en gårdhave skal nedlægges og blive en del af selve bygningerne.

Der er brug for mere plads til møder og undervisning. Det skal blandt andet tilpasses, at selve golfspillet i år får helt nye regler, og disse kræver en del undervisning af spillere og trænere.

Golfklub får ja til at udvide besiddelserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce