Græsset er grønnere hos Hjarbæk Fjord Golfklub

Peder Larsen (t.v.) har ikke haft problemer med græsset hos Hjarbæk Fjord Golfcenter.Foto: Morten Dueholm

Græsset er grønnere hos Hjarbæk Fjord Golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golfklubbens baner har ikke lidt samme skæbne, som mange andre græsplæner i den danske sommervarme.

Skals: Der har været tørke i Danmark. Det er der vist ikke nogen, som efterhånden ikke ved. Tørken har især været hård ved naturen. Grundet den manglende regn har græsset været tørt - hvilket blandt andet var årsagen til afbrændingsforbuddet.

Det tørre græs er naturligvis også en hæmsko for flere sportsklubber. Eksempelvis er det svært at spille fodbold på en bane uden græs. Nogle andre, som også kæmper med græsset, er de danske golfklubber. Flere baner rundt om i landet har været lukningstruet, mens tørken har stået på.

Hos Hjarbæk Fjord Golfcenter har græsset dog ikke fejlet noget. Her har det stået grønt og flot hele sæsonen, og det er der nemlig en helt speciel grund til.

- Vi har vandet hver dag. Men vi bruger naturligvis ikke grundvand. Lynderupgaard (som golfcenteret lejer banerne af, red.) opsamler regnvandet i deres laguner, og så kan vi bruge det til at vande banerne, fortæller formanden for golfcenteret, Peder Larsen.

Vi har vandet hver dag. Men vi bruger naturligvis ikke grundvand. Lynderupgaard (som golfcenteret lejer banerne af, red.) opsamler regnvandet i deres laguner, og så kan vi bruge det til at vande.
Peder Larsen, formand Hjarbæk Fjord Golfcenter.

En god sommer

Den varme sommer har altså ikke rørt golfcenteret det store. Faktisk har de været ret glade for de varme måneder. Det har i hvert fald været at foretrække over sidste års regnfulde sommer. Det fortæller Peder Larsen.

- Maj og juni har været meget velbesøgte. Vi har haft 20 procent flere spillere i år, end vi havde sidste år. Juli har dog været en smule præget af varmen - måske folk hellere vil til stranden.

Alt i alt er Peder Larsen dog godt tilfreds med sommeren. Golfcentret har ikke mødt samme problemer, som mange andre golfbaner rundt om i landet har. Man har kunnet vande græsset og holde det pæn og grønt uden hverken at betale i dyre domme eller bruge unødvendige mængder af grundvand.

Græsset er grønnere hos Hjarbæk Fjord Golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce