Henry vil være morfar på fuld tid: Sætter sin tøjbutik i Viborg til salg

Henry B. Nielsen har sat sin tøjforretning HN Herretøj i Gravene til salg. Foto: Jacob Kaas.

Henry vil være morfar på fuld tid: Sætter sin tøjbutik i Viborg til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en menneskealder som tøjmand vil Henry B. Nielsen nu hellige sig familien og børnebørnene. HN Herretøj i Gravene er sat til salg.

Viborg: - Jo, det vil blive meget mærkeligt at undvære den tætte kontakt med kunderne. Det har jo været min sociale kontaktflade i mange år. Men som selvstændig erhvervsdrivende kan det være svært at prioritere sin fritid og gøre andre ting. Og de ting kan jeg mærke, at jeg har lyst til nu, fortæller Henry B. Nielsen.

Han går som vanligt rundt i herretøjsbutikken HN Herretøj og hjælper kunderne på vej. Står foran butikken i Gravene og hilser på folk, når de går forbi. Han har sin hverdag i butikken, og det har han haft i 35 år. I de sidste 29 som indehaver.

Men nu er beslutningen taget. 65-årige Henry B. Nielsen vil afhænde tøjbutikken til nye kræfter.

- Jeg vil gerne kunne prioritere min tid med min familie og især mine børnebørn, fortæller Henry B. Nielsen.

Han er gift med Birgitte og har tre døtre, der hver har to børn. Og Henry ser frem til at kunne være den slags morfar, der har god tid.

- Jeg glæder mig til at kunne være med til flere ting, som åbningstiderne i butikken før har stået i vejen for. Arbejdet har fyldt meget i min hverdag, siger Henry B. Nielsen.

Positiv udvikling

HN Herretøj er en af de få selvstændige herretøjsforretninger, der står uden for de store kæder.

Og selvom konkurrencen på markedet er hård, og tendensen er, at markedsandelene bliver samlet på færre og færre hænder - navnlig de store kæder som Jack & Jones og i indkøbsfællesskaber som Tøjeksperten, Mr. og Din Tøjmand.

Henry B. Nielsen har været med i både nedture og opture. På nuværende tidspunkt er markedet og hans egen butik inde i en positiv udvikling. Folk bruger flere og flere penge. Også på tøj.

- Tiden er positiv lige nu. Og vi kan her i butikken mærke, at der er efterspørgsel på den viden, som medarbejderne har og de muligheder, vi har, som andre ikke har, siger Henry B. Nielsen, der tænker på sin beslutning både med glæde og med vemod.

Vemod fordi han har levet store dele af sit liv i og med butikken. Der har været mange gode stunder. Og med glæde, når han tænker frem på sit otium.

- Jeg kommer til at savne kunderne, men jeg ser frem til at blive morfar på fuld tid, siger Henry B.Nielsen.

HN Herretøj har udover den almindelige modekollektion i stueetagen også en hel afdeling på førstesalen, der er helliget modetøj i både store og meget store størrelser.

Henry vil være morfar på fuld tid: Sætter sin tøjbutik i Viborg til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce