Hjælp til parkering

Der er altid plads til en til...

Hjælp til parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu stiller Viborg Kommune parkeringsguider til rådighed.

Viborg: Kun overgået af et signaludfald under en VM-finale i fodbold er jagten på en parkeringsplads det mest stressfremkaldende, i hvert fald halvdelen af befolkningen kan forestille sig. Begge katastrofer er tillige også en nærmest skudsikker detonator til et familieskænderi på sofaen derhjemme og subsidiær på forsæderne af Berlingoen.

Førstnævnte er ude af Viborg Kommunes kontrol, men hvad angår kampen om en parkeringsplads klokken 16.30 en torsdag eller 10.45 en lørdag kan kommunen faktisk gøre noget for at dæmpe gemytterne.

I hele den søde julemåned vil to medarbejdere med lønnummer i Viborg Kommune nemlig på strategiske steder i byen hjælpe folk på vej, så de kan finde en bås til øsen og ellers bruge tiden på at handle i byens butikker.

Per Christensen, vejchef i Viborg Kommune, er der ikke så få parkeringspladser i byen, at folk kan finde dem selv?

- Nej, der er faktisk mange pladser. Vi har allerede stået på Fischers Plads et par dage, og endnu har vi ikke oplevet, at alle pladser var fyldt. Vores tanke er også, at vores guider kan hjælpe folk hen på andre pladser, hvis dem, de kommer til i første omgang, er fyldt, siger Per Christensen.

Han minder eksempelvis om, at p-pladsen direkte under Mathias Centret næsten altid kan byde på en p-plads.

- Det er som om, at nogle p-pladser glemmes af de fleste, forklarer Per Christensen.

Du møder næppe de venlige p-guider tirsdag formiddag klokken 09.34, for planen er, at guiderne skal arbejde, mens trykket på p-pladser er størst. Det vil sige ud på eftermiddagen på hverdage og om formiddagen på lørdage.

Hjælp til parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce