Hjarbæk Fjord Camping får også en bid af æblet

Vinterlige temperaturer og snedække stækker ikke Hjarbæk Fjord Camping, der nu appellerer til en ny gruppe af campister: bygningsarbejdere. Privatfoto

Hjarbæk Fjord Camping får også en bid af æblet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store byggerier på Viborg-egnen har ført til en ny form for campingliv. Bygningsarbejdere trives som campister.

Hjarbæk: Banebyen, regionshospitalet og Apple-centret markerer sig ikke blot som store byggepladser. Hjarbæk Fjord Camping har til stadighed en koloni af bygningsarbejdere boende.

- Nogle af dem, vi i øjeblikket har boende, har vi haft som campister siden sommeren. For tiden er 10 af vores 40 pladser til vintercamping optaget af den slags "erhvervsturister". Vi har udviklet et system, så vi arbejder med tilbud og faste aftaler, siger lejrchef Lone Gad Rasmussen, Hjarbæk Fjord Camping.

- Vi mærker, at bygningsarbejderne efter en ofte lang arbejdsdag holder af at slappe af ved fjorden. Nogle har ligefrem deres faste vandreture. Andre har særlige krav til udsigten eller om kort afstand til servicebygningen. De er med til at sikre, at der også er liv på pladsen uden for sæsonen, siger Lone Gad Rasmussen.

Fødselsdag forude

Da det kom frem, at Foulum skulle være hjemsted for det mastodontiske Apple-center, øjnede hun en mulighed. Hun siger, at pladsen sådan set var parat til de arbejdende campister, men at de administrative systemer lige måtte have et vrid. Nu kan Hjarbæk Fjord Camping fakturere og give tilbud, som firmaerne ønsker det.

De moderne, velisolerede campingvogne er ikke en del af tilbuddet. Dem kommer beboerne selv med. Men campingpladsen kan henvise til sine otte campinghytter, og også de er populære blandt byggefolkene.

- Det er i øvrigt spændende at høre om de store opgaver, skønt det naturligvis ikke er alt, vi får at vide. Men vi er imponerede, når vi hører om de enorme mængder af jord, som de kører rundt med i Foulum, siger lejrchefen.

Hun håber, at bygningsarbejderne får så godt et indtryk af stedet, at de får lyst til at vende tilbage som almindelige turister, og at de anbefaler Hjarbæk Fjord Camping til familie og venner.

Alt i alt har campingparret Lone Gad Rasmussen og Morten Nørbo med stor optimisme taget fat på 2018. Når de den 24. marts hejser standeren, skuer de frem til bededagsferien, da de markerer pladsens 50 år og deres egne 10 år i Hjarbæk.

Hjarbæk Fjord Camping får også en bid af æblet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce