Hovederne i blød i Vestfjends

Koncentrationen lyser ud af ansigtet på deltagerne i skakkonkurrencen. Foto: Morten Dueholm

Hovederne i blød i Vestfjends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

250 elever fra hele landet bruger weekenden på at dyste i DM i skoleskak for hold på skolen i Vridsted. Vestfjendsskolen er blandt de deltagende hold.

Skoleskakken trives og har det godt på Vestfjendsskolen. Det er baggrunden for, at skolen i Vridsted i denne weekend er vært for danmarksmesterskaberne for hold.

En kreds af forældre fra Vestfjends Skoleskak står for det praktiske arrangement. Eleverne sover på skolen, bespisningen forgår i forsamlingshuset på den anden side af vejen, og både skolen, idrætshallen og klubhuset er taget i brug for at rumme alle de mange skakspillere og deres familier.

Ind imellem hjernegymnastikken er der tid til at slappe af, så forældrene har også sørget for at der er mulighed for at spille bold, bruge skolens multibane og se film.

Stævnet slutter søndag, og der spilles i fem klasser: 0.-10. klasse, 0.-6. klasse, 0.-3. klasse, ungdomsuddannelser og en åben gruppe for skakskoler, hvor eleverne ikke går på den samme skole.

Vestfjendsskolen deltager i de tre førstnævnte klasser og de to bests placerede hold i klassen for 0.-10. klasse og 0.-6. klasse går videre til de nordiske mesterskaber i skoleskak.

Hovederne i blød i Vestfjends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce