Indbrud og dramatisk biljagt: Nu skal tøj-tyve i fængsel

Tre mænd lavede i september indbrud i Mr. Johs på Skt. Mathias Gade i Viborg og stak hrefter af fra politiet.

Indbrud og dramatisk biljagt: Nu skal tøj-tyve i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I september lavede tre mænd fra København indbrud i tøjbutikken Mr. Johs og stjal tøj for 478.000 kroner. Nu kan de alle se frem til en tur bag tremmer.

Viborg: Varevognen var propfyldt med tøj, da politiet stoppede tre mænd i Silkeborg efter en dramatisk biljagt gennem det midtjyske tilbage i september måned.

Fra tøjforretningen Mr. Johs havde de tre mænd stjålet tøj for i alt 478.000 kroner. Tyvene havde også taget 2100 kroner fra kasseapparatet.

Politiet jagtede dem fra Gravene, gennem Dumpen og hele vejen til Silkeborg. Undervejs tændte de tre mænd en pulverslukker og rettede den mod patruljevognen, og da pulverslukkeren var tom, smed de den ud af bilen, så den kunne have ramt politipatruljen.

Da politiet endelig fik dem stoppet i Silkeborg, truede de tre tyve betjentene med vold. De havde også en økse med til indbruddet, som er en overtrædelse af våbenloven.

Føreren af bilen nåede at overtræde 14 færdselslove undervejs i kørslen, blandt andet for at køre i den forkerte vejbane, overfor rødt og ad afspærrede veje. Han havde i øvrigt både narko i blodet og i lommen.

Fængsel til alle tre

De tre tyve er alle 24 år gamle, og var alle 23 år på gerningstidspunktet. De bor i København-området og var taget til Viborg for at lave indbrud.

Den 19. januar skulle Retten i Viborg afgøre, hvilken straf de tre mænd skulle have for deres indbrud og biljagt den 18. september.

Føreren af bilen blev idømt et år og fire måneders fængsel for indbruddet og de mange overtrædelser af færdselsloven. Han frakendes retten til at køre bil det næste halvandet år.

De to andre tyve blev begge idømt ti måneders fængsel, og den ene blev betinget udvist af Danmark med en prøvetid på to år.

Indbrudstyvene er alle tre tidligere dømt for lignende kriminalitet, hvilket var en skærpende omstændighed i dommen.

Indbrud og dramatisk biljagt: Nu skal tøj-tyve i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce