Ingen lejr uden OL-konkurrencer

Det er en tradition med fællessang.

Ingen lejr uden OL-konkurrencer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 89 år har FDF fasthold OL-dag om onsdagen for alle.

Viborg: Her på Møgelø-lejren ved Silkeborg har vi i alle de 89 år, hvor vi har afholdt vores sommerlejr, altid haft OL dag om onsdagen. Her deltager alle på lejren, uanset om man er Tumling, Pilt eller væbner. Fem forskellige discipliner har dagen igennem givet alle børn, unge og voksne sved på panden.

Der er blevet kæmpet hårdt af alle og ydet stor opbakning fra holdkammeraterne i form af heppe, kampråb, og klappe højt, når ens holdkammerat har udført en disciplin. De 5 discipliner er følgende:

Længdespring: Her får hver deltager 3 forsøg til at springe så langt som muligt.

Boldkast: Også her fik deltagerne 3 forsøg til at kaste så langt som muligt.

50 meters hurtigløb: Deltagerne konkurrerer her i hold af 6 mand pr. gang. Denne gang får hver deltager 2 forsøg, til at vise sit værd som hurtigløber.

Stigegolf: Deltagerne forsøger en ad gangen, at kaste snore med små bolde i hver ende imod en stige. Her handler det om at få så mange snore som muligt til at sidde fast på stigen. Vi skulle hilse at sige at det er pænt svært, men rigtig mange af børnene viste sig at være overraskende gode til det.

Det Store Møgelø Løb: Dagens højdepunkt, i Møgelø-løbet deltager alle lejrens børn og unge i på lige vilkår. Dog havde vi i år delt løbet op på denne måde at væbnerne løb afsted først, og efterfølgende løb alle pilte og tumlinge afsted. Alle mand kom i mål, og alle havde kæmpet til det sidste for at sikre sig et godt resultat. Da Løbet var færdigt hoppede alle børn og unge i søen til velfortjent badning og leg.

Vores eftermiddag på lejren forgår for det meste med at børn og voksne forbereder aftenens kommende lejrbål. Vores lejrbål er altid bygget op efter fælles sange, sketchs fra de voksne og selvfølgelig det absolut vigtigste, børnenes egne sketchs. De øver og forbereder ihærdigt og er så stolte når deres show foran bålet er udført.

Vores lejrbålschef er Anja Hermann Jepsen. Hun har styret og tilrettelagt vores lejrbål i mange år, og det er vi alle meget taknemmelig for, for hun er en evig ildsjæl, og bringer det bedste frem i alle, omkring sig.

Vi har fire sange, som altid er fast inventar på programmet. Der er jo visse traditioner, som der aldrig skal pilles ved. Sangene er: Om bålet samles vi nu i klynge - Møgeløsangen - Nu er jord og himmel stille, samt Langt over lande.

En anden vigtig fast tradition er vores lejr-roman. I år er det historien, Døden fra Nokkebølle, som for dem, der kan huske den, har mange sjove karakterer, her nævnes bl.a. Doktor Skvatballe, James med klapøjet, Detektiv Mac. Person, samt ingen over og ingen under den forhenværende undermåler ved belysningsvæsnet Stormås Pedersen. Der er altid noget lusk i Buksbomsbusken. En roman til stor underholdning for både børn og voksne.

I morgen kåres alle vinderne fra dagen i dag, det glæder vi os til at fortælle jer om i morgen.

Det gode kammeratskab præger hverdagen på lejren.
Det gode kammeratskab præger hverdagen på lejren.

Ingen lejr uden OL-konkurrencer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce