Jonas Rasmussen spås gode vinderchancer i Europa

Jonas Flodager Rasmussen er løbet tør for rent tøj efter sejren i Melodi Grand Prix. Arkivfoto: Annelene Petersen

Jonas Rasmussen spås gode vinderchancer i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er hit-potentiale i vindersangen "Higher Ground", mener Grand Prix-ekspert Johann Sørensen.

Viborg: Den 32-årige Jonas Flodager Rasmussen, der lørdag aften vandt Dansk Melodi Grand Prix 2018 i Gigantium i Aalborg, har også vinderchancer, når han til maj skal optræde i det internationale melodi grand prix. Johann Sørensen, der er grand prix-ekspert og formand for klubben Melodi Grand Prix Fans siger til Dr.dk, at der er et stort hitpotentiale i vindersangen, og at Jonas Flodager Ramsussen har mulighed for at følge i fodsporene på konkurrencens seneste danske vinder Emmelie de Forest.

- Rasmussen er den solist, der havde mest på hjerte og kom bedst ud over scenekanten lørdag aften. Og "Higher Ground" er en sang, der sætter sig fast, og en sang, som var flot visualiseret med sceneshowet siger han til Dr.dk.

Han mener, at Danmark har den bedste vinderchance siden 2013, da Emmelie de Forest vandt, og Jonas Flodager Rasmussen er en person, der er troværdig med sit udtryk. Der er dog stadig muligheder for at forbedre sceneshowet. Johann Sørensen foreslår over for Dr.dk, at der kommer mere ild og trommer på scenen og noget mere råt tøj.

Næsten viborgenser

Vinderen er om ikke viborgenser, så i hvert fald en person med en hel del tilknytning til Viborg. Jonas Flodager Rasmussen er født og opvokset i Viborg og bor i dag i Langå. Han underviser på Scenekunstskolen ved Kulturskolen Viborg og ved Aarhus Teater Læring. Hans musikalske udvikling tog for alvor fart, da han i 3. g på Viborg Katedralskole havde rollen som Danny i "Grease".

Dagen efter sejren var det største problem for vinderen selv, at han var løbet tør for rent tøj. Han havde nemlig kun pakket til de fem dage, som showet og forberedelserne skulle vare, fortæller han til Dr.dk.

Han siger, at han aldrig har haft nogen ambition om at blive kendt, og at han nok endnu ikke har fattet, at han er kendt af en hel del mennesker i Danmark.

- Nu er jeg jo en ældre herre med børn og familie og det hele, så jeg synes, at jeg har fundet en ro, at jeg er groundet. Folk må hjertens gerne komme over og snakke med mig, så snakker jeg gerne med dem. Jeg gik ikke ind i det her for at blive kendt, men fordi det er en god sang og en kæmpestor oplevelse, siger han til Dr.dk.

En lun viking

Der går mindst en uges tid før Jonas Flodager Rasmussen får lejlighed til at hilse på kolleger og elever på Kulturskolen Viborg. Her er der nemlig vinterferie.

Lene Rikke Bresson, der er skoleleder, siger til Dr.dk, at hendes medarbejder nok skal få tid til både melodi grand prix og musicalen "Vinden i Piletræerne" på Kulturskolen Viborg. Begge dele foregår i maj.

Hun håber, at han får lejlighed til at synge sin vindersang i Viborg, og hun betegner ham i øvrigt som en "lun viking"

- Han er en passioneret underviser, der både går op i helheden og detaljen. Han har overskud til også at bruge humor i sin undervisning. Det kan man også se i hans sang, som handler om vikingen Magnus Erlendsson. Han spejler den figur rigtig flot, siger hun til Dr.dk

Jonas Rasmussen spås gode vinderchancer i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce