Jublende SF'er fik færrest stemmer af alle

Valgcafé på Viborg Rådhus under Regions- og Kommunalvalget 2017, tirsdag den 21. november 2017 Foto: Morten Dueholm

Jublende SF'er fik færrest stemmer af alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Nim fra Bruunshåb fik seks personlige stemmer. Dermed tør han godt blive boende i kommunen, konstaterer han.

Bruunshåb: Det var en lettet John Nim, der kunne modtage beskeden om, at han ikke kom ind i byrådet, hvilket han ellers havde kandideret til.

Han stod således på SF's liste over mulige byrådskandidater, men der var nu ingen fare for, at han tog en af de 31 taburetter. Med sølle seks personlige stemmer er han nemlig den af alle byrådskandidaterne, som fik færrest af slagsen.

- Hvis jeg var blevet valgt, var jeg faldet om med et hjertestop, eller også måtte jeg hurtigst muligt flytte fra kommuen, siger John Nim, da folkebladet fanger ham via en telefonforbindelse onsdag eftermiddag.

John Nim er 69 år og interesserer sig ærligt talt ikke særligt meget for lokalpolitik, siger han. Han har heller ikke haft hverken valgplakater eller deltaget i anden aktivitet, der havde til formål at skabe opmærksomhed om hans kandidatur, fortæller han.

- Så det er jo helt latterligt, at jeg står på listen. Det havde været skrækkelig at blive valgt. Jeg stillede kun op i den gode sags tjeneste. Jeg har været SF'er i utroligt mange år, og jeg kom med på listen, fordi vi kom til at mangle kandidater. Ja, ja, sagde jeg bare, fortæller han.

Valgets bundskraber arbejder som faglig sekretær hos Dansk Metal med speciale inden for uddannelser og pensionsordninger. Et arbejde, som har bragt ham vidt omkring i landet, og derfor er hans netværk lokalt set ret begrænset, siger han.

Har du en fornemmelse af, hvem de seks, der har stemt på dig, er?

- Jeg har lavet et lille bitte indlæg om solcelleanlæg, som interesserer mig meget, i den lokale Facebook-gruppe i Bruunshåb, hvor jeg bor. Der er nogle stykker, som synes, at det var ganske interessant. Om de har stemt på mig, det ved jeg ikke, spekulerer han på.

John Nim har mildest talt ikke gjort meget for at forøge sine egne chancer eller for i det mindste at opnå et hæderligt, personligt resultat.

Hvem har du selv stemt på?

- Jeg har stemt på Kai O. (Andersen, red.) og så Søren Gytz Olesen til regionen.

Jublende SF'er fik færrest stemmer af alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce