Katte i arbejdstøjet

Medlemmerne i Alleycats Car Club bruger vinteren til at forandre en tidligere produktionsbygning i Batum ved Rødding til klubhus for de flere end 100 medlemmer. Et klubhus stærkt inspireret af tidligere tiders tankstationer. Illustration: Alley Cats Car Club

Katte i arbejdstøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemmerne i Viborgs amerikanerbilklub Alleycats Car Club er i fuld gang med at omdanne en gammel svinestald i Batum til topmoderne klubhus.

Viborg: - Det bliver fantastisk. Og så glæder vi os. Helt vildt.

Sådan siger formand Allan Jensen om det omfattende arbejde, som klubmedlemmerne har kastet sig ud i på Bystævnet i Batum.

Her er medlemmerne for alvor trukket i arbejdstøjet for at omdanne det, der engang var en svinestald til klublokale, opbevaringsplads og pusleplads til biler for de godt 100 medlemmer af klubben.

Klubben købte selv lokalerne og grunden kontant i fjor. Siden har kommunen blandt andet støttet projektet med et tilskud. Nu er arbejdet i fuld gang med at søge støtte fra fonde og private sponsorer, for at projektet kan stå færdigt til oktober i år, hvor Alleycats kan fejre 30 års jubilæum.

Tankstation

Alle, der har lyst til at støtte os med materialer, et beløb eller arbejdskraft, er hjerteligt velkommen. Ingen støtte er for stor eller lille, siger Allan Jensen.

Klubbens byggeudvalg har arbejdet med projektet i flere år. Fra starten har målet været at bruge projektet til at hylde bilhistorien ved i så stort omfang som muligt at indrette klublokalerne som en gammel tankstation. Så skulle du have gamle sager stående, der har relation til tankstationer eller gamle værksteder, så er klubben meget interesseret.

- Vi har interesse i et bredt udvalg af ting, siger Allan Jensen.

Man kan komme i kontakt med klubben online eller på Facebook.

Katte i arbejdstøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce