Kiwi åbnede i Vestervang

Der var mødt mange mennesker op til åbningsfest hos Kiwi minipris på Vestervangsvej. Foto: Jacob Kaas.

Kiwi åbnede i Vestervang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Supermarked. Torsdag formiddag åbnede Kiwi Minipris dørene for sin butik på Vestervangsvej. Flere hundrede kunder mødte op.

Med en kort og præcis tale, der sluttede med ordene, »Helt til klokken 22.00,« klippede Kiwis administrerende direktør Bjarne Bak torsdag formiddag den grønne snor over og indviede dermed den nye butik sammen med butikschef Brian Kunle, der får det daglige ansvar for forretningen.

Tilfreds direktør

Hos direktør Bjarne Bak, der selv er fra Viborg, var der stor tilfredshed med selve åbningsfesten.

»Det er pragtfuldt med så mange glade kunder. Det viser sig hver gang, vi åbner en butik, at der er en meget stor interesse for vores butikker og det er vi meget stolte af,« sagde Bjarne Bak kort efter at de mange nysgerrige mennesker var blevet budt velkommen indenfor i Kiwi.

Ikke den sidste Kiwi

Selvom åbningsfesten hos Kiwi minipris er vel overstået. Så er det ikke det sidste viborgenserne har hørt til den grønne discountforretning. På nuværende tidspunkt er man angiveligt langt med planerne for den næste forretning i byen.

»Jeg kan desværre ikke afsløre, hvor det er. Men jeg kan love, at denne butik ikke bliver den eneste i Viborg,« siger Bjarne Bak.

Flere af folkebladets læsere har tidligere spekuleret i, om den næste placering skulle blive på den tidligere Shellstation på Gl. Aalborgvej. Men det vil Kiwi på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte.

Kiwi åbnede i Vestervang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce