Kommunen søger ny m/k vil at tage skraldet

Viborg Kommune søger nu afløseren for Poul Møller, der ved årsskiftet stoppede som leder af kommunens affaldsenhed, Revas. Arkivfoto: Preben Madsen

Kommunen søger ny m/k vil at tage skraldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flere måneder med midlertidig ledelse har Viborg Kommune nu opslået stillingen som daglig chef for sin affaldsenhed, Revas.

Viborgegnen: Viborg Kommune søger nu en ny leder af affaldsenheden Revas, der har kørt med en midlertidig ledelse siden årsskiftet - efter at den mangeårige affaldschef Poul Møller fratrådte.

Poul Møller sagde selv op, men i forbindelse med hans fratrædelse udtalte Niels Eriksen, chef for Viborg Kommunes byggeri- og miljøafdeling og midlertidig leder af Revas, at affaldschefen var stoppet efter "lidt intern snak og som et resultat af drøftelser om arbejdsmiljømæssige forhold". En udtalelse, han ikke ønskede at uddybe.

Selv har Poul Møller heller ikke kommenteret sit exit og omstændighederne i forbindelse hermed.

Den kommende Revas-leder bliver daglig chef for 44 medarbejdere, der dels arbejder i hovedkvarteret på Kirkebækvej i Viborg, dels på genbrugsstationerne rundt omkring i kommunen.

Når stillingen som affaldschef - eller afdelingsleder, som den kaldes i opslaget - først efter adskillige måneder er slået op, er forklaringen, at kommunen først ønskede at sætte gang i den store og borgernære affaldssortering og -håndtering, som for tiden gennemføres.

"Politisk tæft"

Den kommende Revas-leder skal efter planen tiltræde den 1. august. Der er sidste frist for at søge stillingen den 28. maj.

Af jobopslaget fremgår det blandt andet, at Viborg Kommune foruden engagement, faglighed og samarbejdsevner lægger vægt på, at den nye afdelingsleder "forstår og anerkender de organisatoriske rammer i en politisk styret organisation og handler ud fra din placering i ledelseskæden", og at vedkommende "har politisk tæft og ligeledes god forretningssans".

Kommunen søger ny m/k vil at tage skraldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce