Kunder kiggede langt efter udsalg

Kunderne måtte kigge langt efter det store udsalg hos Toys "R" Us i Viborg. Det er nu udskudt på ubestemt tid. Arkivfoto: Top Toy.

Kunder kiggede langt efter udsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er alligevel ikke udsalg hos Toys"R"Us i Viborg Storcenter. Det er nu udskudt på ubestemt tid.

Viborg: I sidste uge kunne Viborg Stifts Folkeblad fortælle, at Toys"R"Us i Viborg var blandt de 26 butikker i den konkursramte virksomhed, Top Toy, der ville holde åbent og starte udsalg i dag onsdag.

Men morgenfriske tilbudsjægere måtte kigge langt efter gode udsalgstilbud her til morgen. Der er nemlig ikke udsalg alligevel. Det fortæller flere af kunderne til avisen.

Viborg Stifts Folkeblad har forsøgt at få en kommentar fra den lokale butikschef, der dog som hidtil og helt efter bogen ikke har nogen kommentarer og henviser til Top Toy.

I sidste uge sagde fungerende talsmand for konkursramte Top Toy, Lars Bo Kirk, til Viborg Stifts Folkeblad:

- Vi synes lige så godt, at vi kunne holde åbent, så folk eventuelt kan få byttet varer frem til udsalget, som altså først går i gang på onsdag. Der skal realiseres mest muligt, så det bliver et udsalg med rigtig gode tilbud, og jo længere, vi kommer, desto billigere bliver varerne, lød det fra talsmanden.

Det var indtil sent i aftes også planen, forklarer Lars Bo Kirk onsdag morgen.

- Men vi blev simpelthen nødt til at udskyde udsalget i sidste øjeblik. Kuratoren i konkursboet er stadig i gang med at afsøge mulighederne for at afsætte værdierne bedst muligt. Derfor må vi nu melde ud, at udsalget er udskudt på ubestemt tid, siger Lars Bo Kirk.

Legetøjsbutikken i Viborg Storcenter holder åbent, men altså uden rabat på varerne.

Kunder kiggede langt efter udsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce