Lån brætspil på Viborg Bibliotekerne

Biblioteket i Viborg er i gang med at teste, om der er interesse for at låne brætspil med hjem.Foto: presse

Lån brætspil på Viborg Bibliotekerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Det har i en længere periode været muligt at spille brætspil på hovedbiblioteket i Viborg, men fra 2019 bliver det også muligt at låne brætspil med hjem. Indtil videre i begrænset omfang.

- Lige nu er vi ved at teste, om der er interesse blandt vores brugere for at låne dem med hjem, siger Tais Nøhr Larsen, læringsmedarbejder på Viborg Bibliotekerne.

Det bliver derfor muligt at låne brætspil med hjem, når man deltager i de brætspilscaféer, som Viborg Bibliotekerne afholder tre gange i løbet af de næste måneder.

- Vi oplever en stigende interesse for vores brætspil, og vi vil derfor gerne give vores brugere mulighed for at fortsætte med at spille derhjemme. Det er superfedt at afholde brætspilscaféer, men også ærgerligt, hvis man som besøgende kun lige når at læse reglerne for et spil, inden man skal hjem, siger Tais Nøhr Larsen.

Den første brætspilscafé bliver afholdt lørdag den 26. januar klokken 10 til 13 på Hovedbiblioteket i Viborg. Der er indkøbt helt nye brætspil til brætspilscaféerne med et stort fokus på, at der også skal være spil til alle aldersgrupper, så både unge, familier og de helt små kan finde et sjovt spil.

På dagen vil der være lidt snacks og desuden to brætspilsinteresserede medarbejdere fra Viborg Bibliotekerne, der kan hjælpe med at finde lige de rette spil og lære regler.

Fremtidige brætspilscaféer:

Tirsdag den 26. februar klokken 17 til 20 og onsdag den 24. april klokken 17 til 20.

Lån brætspil på Viborg Bibliotekerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce