Lille lystfiskerklub klarede pynten

All-Round har blandt andet fiskeretten i Nørreå ved Rindsholm.

Lille lystfiskerklub klarede pynten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemmerne af lystfiskerklubben All-Round har smøget ærmerne op. Bestyrelsen er fyldt op, og mange vil gerne give den en skalle, så klubben igen bliver en levende klub.

Viborg: Mørke og drivende skyer kan være ganske givende, hvis man begiver sig på fisketur. Det ved alle lystfiskere.

Mørke skyer kan også trække sig sammen om eksempelvis en lille lystfiskerklub. Så meget faktisk at den måske slet ikke længere har et grundlag for at leve.

Således så det ud for den lille lystfiskerklub All-Round, der forleden var samlet til den årlige generalforsamling i Almind Forsamlingshus.

Forud for denne havde formand og næstformand i det seneste nummer af foreningsbladet skrevet et opråb: Kommer der ikke flere i bestyrelsen, vil flere ikke yde en aktiv indsats i forbindelse med arrangementer, og vil de menige medlemmer ikke møde op i tilstrækkelig grad, ja så lukker vi biksen.

- Heldigvis havde vi en rigtig god generalforsamling, og vi fik valgt en solid bestyrelse. Der var blandt de fremmødte stor opbakning til, at foreningen skulle leve videre, og mange tilkendegav, at de var villige til at yde en indsats i foreningsarbejdet, fortæller Hans Højgaard-Hansen, Langå.

Hjertebarn

Han var en af stifterne af klubben helt tilbage til begyndelsen af 1980'erne, så klubben er hans hjertebarn.

Allerede om et par uger afvikles det første arrangement. Langs med foreningens fiskevand i Nørreå ved Rindsholm skal der ryddes nogle træer og i øvrigt gøres lidt "rent".

- Så stiller vi an med nogle pølser og nogle drikkevarer, således at vi kan få en hyggelig dag, fortæller formanden.

All-Round er egnens mindste lystfiskerklub, og et årligt familiemedlemskab koster ikke meget mere end et par biografbilletter. Den nye bestyrelse vil arbejde videre med tanker om samarbejde med en eller flere andre mindre klubber i området. Tanken er, at en mere solid medlemsskare vil gøre klubbens chancer for at overleve på længere sigt større.

Lille lystfiskerklub klarede pynten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce