Livet blev deres, og hvad så nu?

På mandag om en uge er der møde for interesserede inden for psykiatri og voksenhandicap. Arkivfoto: Morten Dueholm

Livet blev deres, og hvad så nu?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg Kommune inviterer pårørende og andre med interesse for psykiatri- og handicapområdet til aftenmøde, så man kan få "svesken på disken".

Viborg: Det sker jo, at der opstår uenigheder imellem kommune og pårørende.

Hen ad vejen er man uenige om, hvorvidt forholdene nu er gode nok. Om en given sag er tacklet korrekt. Om det kan være rigtigt, at man gør, som man gør. Eller at man ikke gør, som man gør.

For at komme nogle af fremtidens frustrationer i forkøbet inviterer Viborg Kommunes social- og sundhedsudvalg til aftenmøde om en uge.

Mandag den 10. december fra 19-20.30 vil man på rådhuset så at sige gerne "møde hinanden i øjenhøjde," så man kan få talt om de emner, der interesserer pårørende inden for handicap- og psykiatriområdet.

Der blev inden for socialområdet for et par år siden indført politikken "Livet er dit," som lagde op til en større grad af individuel tænkning for og om borgerne. Denne overskrift arbejder man stadig under.

- Der er mange gode elementer i "Livet er dit," og den danner stadig grundlaget for, at vi mere og mere ser de handicappede som nogle almindelige borgere, der har nogle udfordringer, siger udvalgsformanden.

- Vi vil have svesken på disken. Vi kan ikke sige, at der ikke i al fremtid sker noget, som ikke virker bekymrende. Vi vil derfor gerne arbejde for, at vi får en større tillid til hinanden, for mistillid er drænende. Der foregår mange gode ting, og vi vil gerne skabe de bedst mulige vilkår for borgere og pårørende, siger Åse Kubel Høeg (V), formand for social- og sundhedsudvalget.

Livet blev deres, og hvad så nu?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce