Lodden gæst lukkede købmandsbutik

Sød ser den ud, sådan en lækat, men den hører altså til i naturen og ikke i en købmandsbutik. Foto: Scanpix

Lodden gæst lukkede købmandsbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lækat fik Løvbjerg på Koldingvej til at lukke for kunder tirsdag aften. Med en hurtig indsats blev den ubudne gæst fanget, og efter grundig rengøring er butikken igen åben i dag.

Viborg: Købmand Søren Christensen tog en hurtig beslutning i går, da en kunde så en lækat smutte ind gennem skydedørene til Løvbjerg på Koldingvej.

Han lukkede butikken og tilkaldte hjælp.

Det betød, at lækatten hurtigt blev fanget, men samtidig måtte mange kunder gå andetsteds hen for at handle den tirsdag aften. Onsdag morgen skulle butikken dog være klar til kunder igen.

På Facebook skriver Søren Christensen.

- Jeg besluttede her til aften at lukke dørene til butikken, da en speciel situation indtraf. En kunde gjorde os opmærksom på, at en mår (fandt siden ud af, at det var en lækat, red.) var smuttet ind via indgangen til butikken. Hurtigt tilkald af eksperterne fra Kiratin A/S, som medbragte to fantastiske hunde. Grundig søgning endte heldigvis også med resultat, lyder det, inden købmanden fortsætter i opslaget, der blev lagt på omkring klokken 21.10:

- Lige nu har vi besøg af Belfor, der er eksperter i rengøring efter sådan et uventet besøg. Jeg er ærgerlig over at måtte afvise så mange kunder her til aften - heldigvis tog alle det pænt og kunne sagtens forstå, at mændene fra Kiratin og deres to hunde skulle have ro til arbejdet. Så det var helt nødvendigt.

Her til morgen blev det bekræftet, at butikken åbnede klokken 8.00 som vanligt.

Lodden gæst lukkede købmandsbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce