Lokal mand i spidsen for firmas indtog i Viborg

Jan Lyngsøe fra Viborg skal fremover lede både Skive- og Viborg-afdelingen hos Netip. PR-foto

Lokal mand i spidsen for firmas indtog i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

It-virksomheden Netip fra Thisted får sin syvende afdeling, når man til december åbner i Viborg.

Viborg: Det stærkt ekspanderende it-firma Netip åbner til december en afdeling i Viborg - med en lokal mand i spidsen.

Og netop det, at det er en lokal mand, der skal stå i spidsen, er faktisk ret afgørende for, at Netip overhovedet åbner en afdeling i Viborg.

- Vi har igennem længere tid kigget efter den rette person, der kunne stå i spidsen for vores næste afdeling. Det er typisk, at vi finder den ansvarlige først, før vi åbner. Andre åbner, hvor der er plads i markedet og finder manden bagefter, men vi starter kun en afdeling, hvis manden og også hans kollegaer er der. Det var de i Viborg, forklarer salgsdirektør Carsten P. Anthonisen fra Netip.

Lederen af den nye Viborg-afdeling er Jan Lyngsøe, der er bosiddende i Viborg og allerede leder af Netips afdeling i Skive. Det er ikke mindst på hans anbefaling, at man nu åbner i Viborg, forklarer Mike Overgaard, leder af marketing hos Netip.

Netip
Netip er en it-virksomhed, der leverer it-løsninger og rådgivning til virksomheder - små som store.Netip får med åbningen i Viborg syv lokationer i det midt- og nordjyske, der beskæftiger i alt 110 medarbejdere. Heraf er de 17 elever, og Netip blev nomineret til DI Prisen 2018 for sit elevprogram sammen med fire andre virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at oprette flere praktikpladser og uddanne flere faglærte.

Netip modtog Dagbladet Børsens Gazelle-pris i 2009, 2015 og 2017 og har netop fremlagt et regnskab for regnskabsåret 2017-2018 med en bruttofortjeneste på 65,4 millioner kroner og et årsresultat på over 5,3 millioner kroner.

Fem ansatte

- Vi har allerede mange kunder i Viborg, og det er med til at skabe nærvær og tryghed, at vi kan rykke hurtigt ud til dem, hvis de har brug for det. Desuden har vi ekstra arbejdspladser på kontoret, hvor vi kan trække specialister ind fra vores andre afdelinger, forklarer Jan Lyngsøe, der fremover skal lede både Skive- og Viborg-afdelingen.

Ifølge Jan Lyngsøe har han valgt at arbejde hos Netip, fordi trivsel og nærvær er i fokus frem for målstyring af medarbejderne.

- Når alle har det godt, yder de også godt, og det smitter af på kunderne. Det er en fed måde af arbejde på, siger Jan Lyngsøe.

Netip får kontor på Lundborgvej 16, der allerede huser Tryg Forsikring og Rambøll. It-virksomheden har overtaget stueetagen på knap 270 kvadratmeter. Her er der ved at blive gjort klar til indflytning, så afdelingen officielt kan åbne 1. december 2018.

På nuværende tidspunkt er der inklusiv Jan Lyngsøe ansat fem medarbejdere i Viborg-afdelingen, men planen er, at man inden for to år skal beskæftige 10 mand.

Fællesskab

Ifølge Netip selv har man forholdsvis let ved at rekruttere nye medarbejdere, hvilket ellers kan være et problem for it-virksomheder.

Forklaringen er, ifølge salgsdirektør Carsten P. Anthonisen, firmaets ledelsesfilosofi om at sætte hele mennesket først, afskaffe individuelle målinger og ved at spørge ind til, hvordan folk har det i stedet for at kigge på, hvordan de præsterer. Det har ifølge Carsten P. Anthonisen skabt en kultur, hvor medarbejderne faktisk præsterer bedre.

- Forskellen på konkurrencekultur og vinderkultur er, at du i en vinderkultur vinder sammen med andre og ikke på bekostning af dem. Så vi har fjernet målstyring og undgår derved at få adfærd, der er afledt deraf. Vi kender tallene for virksomheden, men måler ikke på den enkelte medarbejder, siger salgsdirektør Carsten P. Anthonisen.

Lokal mand i spidsen for firmas indtog i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce