Mere hæder til Lindholm Biler

Henrik Bollerslev glæder sig over, at firmaet nu har fået to flotte priser indenfor kort tid. Arkivfoto: Morten Stricker.

Mere hæder til Lindholm Biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisen "Årets brugtvognshandler" ved Auto Awards 2017 i København blev tildelt Lindholm Biler tirsdag aften.

Viborg: Det er ikke kun i Viborg, man har fået øje på, at de kan noget specielt hos Lindholm Biler, der for nylig blev kåret til Byens bedste bilforhandler 2017 ved awardshowet Byens Bedste.

Tirsdag aften blev det således endnu en flot pris, da Lindholm Biler i Cirkusbygningen i København blev udnævnt til Årets brugtvognsforhandler ved Auto Awards 2017.

- Det er godt nok skønt, lyder den umiddelbare kommentar fra direktør Henrik Bollerslev fra Lindholm Biler.

- Det er jo en kæmpe anerkendelse at få to så flotte priser lige efter hinanden, men Viborg-prisen er alligevel den bedste, for her er det jo udelukkende kunderne, der har stemt på os, og det er nu en gang dem, der er de vigtigste, siger Henrik Bollerslev.

Årets brugtvognsforhandler
Vinderen i kategorien "Årets brugtvognsforhandler" vil være en succesfuld og rentabel brugtvogns-forhandler med et godt forretningskoncept, hvor der ikke kun er målt på omsætning og overskud, men også ledelse, værksted, enestående kundeservice, høj kundetilfredshed og kreativitet i henhold til promovering, der medfører trafik og mersalg.Kilde: Auto Awards 2017

Deller og champagne

Han er nu alligevel også ganske stolt over at få prisen som hele landets bedste brugtvognsforhandler.

- Det betyder da meget, at både kunder og professionelle folk fra autobranchen har fået øje på, hvad vi laver her i Viborg. Det er da et skulderklap, man bliver glad af at få, siger Henrik Bollerslev.

Prisen blev for øvrigt fejret med en ganske speciel menu i autohuset i Viborg onsdag middag. Her stod menuen nemlig på frikadeller, kransekage og champagne.

- Det har vi aldrig fået før i firmaets 41-årige historie, men det kan da godt være, at det kommer til at ske igen, for det fungerer faktisk bedre sammen, end det måske umiddelbart lyder, siger Henrik Bollerslev.

Mere hæder til Lindholm Biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce