Metalhuset bliver ingeniørkontor

Dansk Metals tidligere domicil på Gl. Aalborgvej 2 er blevet overtaget af ISC Rådgivende Ingeniører...

Metalhuset bliver ingeniørkontor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gl. Aalborgvej 2 er blevet overtaget af ISC Rådgivende Ingeniører, der i forvejen holder til på Aalborgvej 4.

Viborg: Dansk Metals tidligere kontor i Viborg på Gl. Aalborgvej 2 er blevet overtaget af naboen, ISC Rådgivende Ingeniører, der for otte år siden rykkede ind i Dansk Sygeplejeråds tidligere Viborg-domicil i nummer 4.

Dermed råder ISC's Viborg-afdeling over to ældre og markante, stilfulde bygninger, og det er helt bevidst, at det rådgivende ingeniørfirma går efter netop den slags bygninger.

- Det er vores ejer Kjeld Thomsen, der er forelsket i den her slags bygninger, og stort set alle vores afdelinger rundt i landet holder til i den slags, så det var meget bevidst, at vi i sin tid overtog Dansk Sygeplejeråds hus her i Viborg, og da vi så fik mulighed for at overtage Metals smukke bygning lige ved siden af, var det en oplagt mulighed for at opfylde vores behov for mere plads her i Viborg, siger afdelingsleder Bjarne Ibsen.

ISC Rådgivende Ingeniører A/S
ISC Rådgivende Ingeniører A/S har hovedkontor i København, men har afdelinger seks andre steder i landet og i New Zealand.ISC tilbyder uafhængig professionel rådgivning indenfor alle områder af byggeri og anlæg, olie- og gasindustrien, procestekniske anlæg, infrastruktur samt it-teknologi såvel i Danmark som i udlandet.
...som tilbage i 2010 rykkede ind i Dansk Sygeplejeråds tidligere kontor på Gl. Aalborgvej 4, hvor afdelingsleder Bjarne Ibsen her ses. Arkivfoto: Morten Dueholm
...som tilbage i 2010 rykkede ind i Dansk Sygeplejeråds tidligere kontor på Gl. Aalborgvej 4, hvor afdelingsleder Bjarne Ibsen her ses. Arkivfoto: Morten Dueholm

Firma i vækst

Og mere plads har de brug for hos ISC Viborg.

- Ja, vi er ved at være fyldt godt op, så i hvert fald en del af den gamle Metal-bygning skal vi selv bruge, men det kan godt være, at vi i starten vil leje en del af pladsen ud til andre, men under alle omstændigheder har vi nu plads til udvikling, siger Bjarne Ibsen, som rykkede fra Billund til Viborg i 2003 med to medarbejdere - men nu står i spidsen for et team på 12.

- Så ja, vi er da et firma i udvikling også her lokalt, og jeg håber og tror da på, at vi også bliver flere i Viborg, siger Bjarne Ibsen.

Spændende opgaver

Han kan da også glæde sig over, at ISC, der blandt andet er specialist i stålbroer, har en fremtrædende roller i flere lokale projekter. Det gælder blandt andet det nye gymnasium og Banebroen.

- Der er gang i mange spændende projekter i Viborg, så der er mange mulige opgaver for et rådgivende ingeniørfirma som vores, og placeringen i Viborg er faktisk ganske fin, selvom vi ikke har ingeniøruddannelser i byen. Nærheden til både Aalborg og Aarhus gør, at det faktisk er forholdsvis ukompliceret at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, siger Bjarne Ibsen.

Han oplyser, at huset på Gl. Aalborgvej 2 i øjeblikket gennemgår en mindre indvendig renovering.

- Huset i sig selv er sundt og godt, men det skal males, gulvet skal have en omgang og den slags ting, inden vi kan rykke ind, siger Bjarne Ibsen.

Metalhuset bliver ingeniørkontor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce