Nekrolog over Tonny Biller, Viborg, 60 år

Tonny Biller, 60 år, Viborg, er død. Privatfoto

Nekrolog over Tonny Biller, Viborg, 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nekrolog: Den 10. februar 1958 kom Tonny Biller til verden på Vindum Hedegård som den ældste af to brødre, men det var i Sdr. Rind, at Tonny Biller voksede op, idet forældrene overtog bedsteforældrenes gård kort tid inden, søn nummer to kom til.

Skolegangen foregik på Søndre Skole i Viborg, og som dreng var Tonny Biller god til at hjælpe til hjemme på gården. Efter to års efterskoleophold i Gylling fik Tonny Biller ansættelse på Grundfos, og her fungerede han som en vellidt og dygtig medarbejder, indtil sygdom tvang ham til at stoppe knap 40 år senere.

Af interesser var det især fodbold, som optog Tonny Biller. Som 20-årig begyndte han at spille "hyggefodbold" på VFF, og ret hurtigt blev han holdleder både for sit eget hold og for flere andre.

Skulle der bruges en frivillig i VFF-regi - for eksempel til at male rækværk og den slags - var Tonny Biller altid første mand, der meldte sig, og når Viborgs grønne helte spillede på stadion, sad Tonny Biller også altid et sted på lægterne og fulgte passioneret med. Det samme gjorde sig gældende til udebanekampene.

Fodboldture til England deltog Tonny Biller også i sammen med en kammerat, ligesom alle gode fodboldkampe i tv blev fulgt nøje.

At gå hærvejsmarch med en flok venner fra Grundfos fyldte også sommeren med indhold for Tonny Biller, og således var han ikke langt fra at modtage den eftertragtede 20 års-nål for de mange og lange vandreture langs Hærvejen.

Musikpassioneret var Tonny Biller også. En stor LP-samling fyldte godt i hjemmet, og når Kandis spillede op til dans i Tinghallen, var Tonny Biller også altid en af de trofaste og glade koncertgæster.

Som menneske var Tonny Biller et meget vellidt, kærligt og socialt anlagt væsen. Han elskede at holde en god, stor fest - men det var altid vigtigt at afstemme kalenderen med VFF's kampprogram.

For fem år siden blev Tonny Biller ramt af alvorlig sygdom, og det betød, at han måtte flytte til plejehjemmet Blichergården for tre år siden. Her fik han et godt og kærligt ophold.

Den 28. januar sov Tonny Biller, der forblev ungkarl, stille ind. Han efterlader en bror, en svigerinde og to niecer, og han skal hvile hos sine forældre på Sdr. Rind Kirkegård.

Nekrolog over Tonny Biller, Viborg, 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce