Niels Bugges Kro er med i det fine selskab

Indehaver Poul Nielsen (t.v.) og køkkenchef Peter Daniel Madsen er stolte over, at Niels Bugges Kro er med i den danske White Guide. Foto: Preben Madsen
Foto: Preben Madsen

Niels Bugges Kro er med i det fine selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Bugges Kro i Dollerup er ifølge den nye madguide White Guide Danmark blandt landets bedste restauranter.

Det var en overrasket Poul Nielsen, der fredag kunne lade sig fortælle af folkebladet, at hans Niels Bugges Kro i Dollerup uden for Viborg er blandt de bedste spisesteder i landet.

Peter Daniel Madsen vil arbejde på at få kroen en kategori op til næste års udgave af guiden.
Peter Daniel Madsen vil arbejde på at få kroen en kategori op til næste års udgave af guiden.
Foto: Preben Madsen

Torsdag udkom den nye gastronomiske vejviser White Guide Danmark, og den sætter navn på de 260 bedste restauranter i Danmark.

Blandt dem er Niels Bugges Kro.

White Guide inddeler de nævnte restauranter i fem kategorier - »International mesterklasse«, »Mesterklasse«, »Meget højt niveau«, »Højt niveau« og »Også et godt sted«.

Den gamle kro i de grønne omgivelser i Dollerup er placeret i den fjerde kategori »højt niveau«.

»Det er super flot. Det er bagatellerne, der skiller restauranterne fra hinanden. Vi ligger jo i den rigtige gode ende, for der er godt nok mange restauranter, der ikke er nævnt, når kun 260 i hele Danmark er med i guiden,« siger en glad indehaver Poul Nielsen.

Han havde godt hørt lidt om guiden, men han vidste ikke, at Niels Bugges Kro er fundet værdig til at blive omtalt i White Guide.

Stolt køkkenchef

Det vidste Peter Daniel Madsen heller ikke.

Han er køkkenchef på Niels Bugges Kro, og han er ligesom Poul Nielsen naturligvis også glad for, at kroen er med på listen over de bedste restauranter.

»Det betyder da meget. Det er vigtigt for os, at man kan finde os i sådan en bog. Jeg synes også, det er et godt initiativ, at der er kommet en White Guide i Danmark, så alle de gode restauranter i Jylland ikke bliver overset. Det er super godt bare at være med, og så kan vi arbejde på at rykke en kategori op til næste år,« siger han.

Køkkenchef og indehaver kan da også se det klare potentiale i at være med i den danske White Guide. Både danske og udenlandske turister har ofte en madguide med i handskerummet, når de er på farten.

»Man kan da kun håbe på, at det er med til at tiltrække flere gæster. Folk slår stedet op og kan se, at vi også er med i White Guide, og at det derfor må være et godt spisested,« siger Peter Daniel Madsen.

I alt ligger 40 af de 260 restauranter i madguiden i Midtjylland.

Niels Bugges Kro er med i det fine selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce