Nu åbner Designhuset Wertz

Jette Würtz og Lotte Hertz glæder sig til at slå dørene op til deres kommende butik, Designhuset Wertz. Det sker på fredag klokken 10.00. Foto: Jacob Kaas.

Nu åbner Designhuset Wertz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Designhuset Wertz åbner fredag formiddag i St. Sct. Peders Stræde.

Viborg: De har knoklet på hos Designhuset Wertz i St. Sct. Peders Stræde. Jette Würtz og Lotte Hertz er i fuld gang med at etablere deres nye butik, og nu kan de så se på det hele, at de bliver klar til at tage papiret ned af vinduerne og invitere kunderne inden for.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise butikken frem for kunderne, siger Lotte Hertz.

Designhuset Wertz åbner på fredag klokken 10. Kunderne kan se frem til at opleve en moderne designbutik med fokus på den aktuelle mode, den personlige betjening og god service. Navnet Wertz kommer ud af en sammensmeltning af de to efternavne Würtz og Hertz.

Sammen kommer de to rutinerede damer til at bygge et fælles koncept op. Deres eget koncept, der giver modspil til de store kædebutikker.

Designhuset Wertz har lavet eksklusive aftaler med flere mærker og kommer derudover til at føre en lang række kendte mærker. Butikken har hjemme i lokalerne, som Kjærsgaards Bolighus forlod i slutningen af april.

Nu åbner Designhuset Wertz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce