Ny forening søger medlemmer: Skal samle musikken i Viborg

Arkivfoto

Ny forening søger medlemmer: Skal samle musikken i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag er der stiftende generalforsamling i Viborgs nye øvelokaleforening. Foreningen søger medlemmer, for så vil kommunen gerne yde økonomisk støtte.

Viborg: Der skal gøres noget for at samle og koordinere musikken i Viborg. Derfor er der torsdag stiftende generalforsamling i Øvelokaleforeningen, der blandt andet skal gøre det nemmere at skaffe øvelokaler til musikanterne.

- Der er et rigt musikliv i Viborg, det er bare ikke koordineret. Det vil vi gerne ændre på, og derfor har vi taget initiativ med kommunen og nogle private, fortæller Michael Vendelboe, der er i arbejdsgruppen bag forsamlingen.

- Viborg Kommune vil gerne have den rytmiske musik i gang, så den vil stille lokaler til rådighed, hvis vi bliver nok medlemmer, fortsætter han.

Ifølge Michael Vendelboe vil Viborg Kommune også give tilskud til klubben, hvis der kommer over 20 medlemmer.

Generalforsamlingen finder sted torsdag klokken 19.00 i Borgerhuset Stationen ved Café Brændpunktet. Michael Vendelboe håber, at der kommer mange, selvom man måske ikke ser sig selv i en fremtrædende rolle.

- Det er bare vigtigt, at vi får støttet op om det musikalske vækstlag i Viborg, konstaterer han.

Et sted for alle

Til generalforsamlingen vil der være flere, som fortæller om, hvad klubben skal blive til. Først fortæller Mads Panny (S) om, hvordan kommunen vil involvere sig. Derefter fortæller en konsulent fra en lignende forening i Silkeborg om modellen, de bruger i nabokommunen.

Efter præsentationerne skal der meldes medlemmer ind, og derefter skal der vælges en bestyrelse blandt de nye medlemmer. Michael Vendelboe vil gerne selv stille op til bestyrelsen, hvis folk vil stemme på ham. Det er nemlig vigtigt for ham, at Viborg får styr på musikken.

Skulle foreningen blive til noget, bliver Studenthouse base for musikken. Og det bliver et sted, der kan favne alle arter af musik.

- Det er lige meget, om man spiller harmonika, rapper eller spiller gammelmandsrock. Stedet bliver åbent for alt, fortæller han.

Ny forening søger medlemmer: Skal samle musikken i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce