Ny leder skal gøre Hald Ege Idrætscenter til en succes

Formand Helle Doktor Simonsen i september 2016, da 19 års forarbejde gav sig udslag i det første spadestik. Arkivfoto: Jesper Overgaard

Ny leder skal gøre Hald Ege Idrætscenter til en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det snart færdige idrætscenter i Hald Ege søger en person, der er parat til at ofre sit hjerteblod for sagen.

Hald Ege: Det skulle ikke være Lars Mikkelsen, der som centerleder skulle være med til at indvi Hald Ege Idrætscenter. Bestyrelsen søger en ny centerleder til den store pioneropgave.

Lars Mikkelsen tiltrådte den 1. august 2016, men har på det seneste været sygemeldt. Ifølge Helle Doktor Simonsen, formand for Hald Ege Idrætscenter, er parterne enige om, at vejene må skilles. Det tidligere inspektørpar, Merete og Per Halberg, er trådt til - foreløbig til den 1. april. Parret stod for Hald Ege Hallens daglige drift fra 2008 til 2016.

- Vi er glade for, at Merete og Per hjælper os. Det giver os ro til at finde den helt rigtige til opgaven. For den rigtige person er arbejdet en livsstil, og det er også vigtigt, at vedkommende har en lokal tilknytning. Vi lægger vægt på, at vores nye centerleder er parat til at udvikle nye aktiviteter, herunder de udendørs, siger Helle Doktor Simonsen.

Ensom cowboy

Den gamle Hald Ege Hal har forpuppet sig for at bryde ud som Hald Ege Idrætscenter, der først og fremmest har en hal nummer to. Bestyrelsen har endnu ikke sat en dato for, hvornår centret kan åbne. "Sommer 2018" er det nærmeste, den kan komme.

- Senest er vi løbet ind i det problem, at Virklund Sport, der er vores leverandør af gulv, er gået konkurs, og vi arbejder hektisk på en løsning, siger formanden.

Øverst på stillingsopslaget står, at centerlederen skal være "en engageret, rummelig og folkelig ildsjæl med hjertet på rette sted". Bestyrelsen søger ikke blot en person, der kan få en travl hverdag med masser af forskellige brugere til at hænge sammen. Centerlederen skal også udvikle idéer og hente nye brugere.

- Det er et frit og spændende job. Men lederen skal være indstillet på at kunne være meget alene med en del opgaver, siger hun.

Ansøgningerne skal være fremme senest den 2. marts.

Ny leder skal gøre Hald Ege Idrætscenter til en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce