Ny restaurant-ejer med hjertet på rette sted - donerer penge til krigsramte i Syrien

Bruce Lee Alo har etableret endnu et fastfood-sted i Viborg. Solin 2 åbner i næste uge på hjørnet af Sct. Mathias Gade og Jernbanegade. Foto: Jacob Kaas.

Ny restaurant-ejer med hjertet på rette sted - donerer penge til krigsramte i Syrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den navnkundige syriske flygtning, Bruce Lee Alo, åbner i næste uge sin Solin 2 i Jernbanegade. Fortjenesten fra åbningsugen sender han videre til Røde Kors.

Viborg: Bruce Lee Alo er godt på vej til at åbne sin anden fastfood-restaurant i Viborg. For præcis to år siden åbnede han dönerkebab-stedet Solin i Gravene, og nu gør han klar til at åbne Solin 2 i lokalerne på hjørnet af Sct. Mathias Gade og Jernbanegade, som senest har huset Cafe Mitten.

Solin 2 bliver en anderledes pendant til den oprindelige Solin, der i den seneste tid udelukkende har haft åbent med natklubberne torsdag, fredag og lørdag nat. I Solin 2 er der plads til mange spisende gæster og meget bedre muligheder for at lave mad. Solin 2 kommer til at have åbent fra 11-22.

- På den måde kan jeg både drive Solin og Solin 2. Men når det er kommet godt i gang, så skal jeg se mig om efter nogle medarbejdere til at køre Solin i Gravene i weekenden, fortæller Bruce Lee Alo, der også har lejet lejligheden over Solin 2, hvor han bor med sin kone og deres to små børn.

- Det er forfærdeligt, det der sker i Afrin. Og jeg vil gerne gøre, hvad jeg kan for at hjælpe. Derfor vil jeg sende al fortjenesten fra åbningsugen i Solin 2 til Røde Kors, der arbejder i og omkring Afrin
Bruce Lee Alo, indehaver af Solin og Solin 2

Støtte til Afrin

Bruce Lee Alo har boet i Danmark i fire år. Oprindeligt kommer han og hans familie fra området Afrin i den nordøstlige del af Syrien. Hans mor og far endte i sikkerhed i Tyskland sammen med hans brødre. Men tankerne kredser alligevel næsten altid om, hvad der sker i hjembyen.

Tyrkiske tropper er gået ind i Syrien for at bekæmpe de kurdiske YPG-grupper. Operation Olivengren, som Tyrkiet kalder den, blev iværksat for et par uger siden, og Tyrkiet har siden sendt både tropper og kampvogne ind på syrisk territorium, mens kampfly angriber stillinger fra luften ved Afrin.

Ifølge Syrian Observatory for Human Rights er mindst 18 civile blevet dræbt i luftangreb i byen.

- Det er forfærdeligt, det der sker i Afrin. Og jeg vil gerne gøre, hvad jeg kan for at hjælpe. Derfor vil jeg sende al fortjenesten fra åbningsugen i Solin 2 til Røde Kors, der arbejder i og omkring Afrin, siger Bruce Lee Alo.

Solin 2 har første åbningsdag på tirsdag den 13. februar.

Ny restaurant-ejer med hjertet på rette sted - donerer penge til krigsramte i Syrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce